Chris Anker dropper plan om at være medejer af cykelhold

16x9
Chris Anker Sørensen havde egentlig tænkt sig at blive medejer af Riwal fra 2019-sæsonen, men nu er planerne ændret. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Den tidligere cykelrytter Chris Anker Sørensen kommer i fremtiden til primært at fokusere på sit job på TV 2.

Chris Anker Sørensen har droppet planerne om at blive medejer af cykelholdet Riwal og vil i stedet fokusere på sit arbejde for TV 2 SPORT i fremtiden.

Det fortæller den tidligere cykelrytter i den seneste udgave af TV 2 SPORTs cykelpodcast.

- Jeg træder ud af projektet på Riwal, for jeg har ikke både tid til det og til at være på TV 2, og der har jeg så valgt at prioritere TV 2, fordi det kan jeg virkelig mærke, at jeg brænder for. Ikke, at jeg ikke brændte for Riwal, men nogle gange er man nødt til at vælge.

TV 2 kunne allerede i slutningen af september glæde mange af de danske cykelfans med, at man havde sikret sig Chris Anker Sørensen på en permanent kontrakt, og i den forbindelse udtalte TV 2 SPORTs chefredaktør, John Jäger, at han så frem til at fortsætte samarbejdet.

- Jeg var oprigtig talt spændt, da jeg hyrede Chris Anker Sørensen sidste år, men han gjorde det særdeles godt i de mindre løb op til Tour de France, og han gjorde det fremragende under Tour de France 2017. Endnu bedre, end jeg havde håbet. Så kom ”den svære 2’er”, og Chris Anker viste sig endnu bedre i år i vores programmer både før, under og efter Tour-etaperne.

Med en fuldtidskontrakt på TV 2 SPORT får Chris Anker Sørensen også en masse nye opgaver.

Blandt andet skal han i endnu højere grad være ekspert på tv-transmissioner, i ’Sportsnyhederne’, på tv2.dk, i podcasts og på de sociale medier.

Du kan høre meget mere til Chris Anker Sørensen i den seneste cykelpodcast fra TV 2 SPORT.