Cort blev overrasket, da han slap væk: - Ville gerne spurte

Magnus Cort kørte alene over målstregen på fjerde etape af Paris-Nice, men han var egentlig klar til at skulle spurte om sejren.

Det kom som lidt af en overraskelse, da Magnus Cort angreb kort efter, han og de øvrige udbrydere havde passeret kilometerporten på onsdagens etape i Paris-Nice.

Bornholmeren er kendt for sin gode spurt, der har været et vigtigt våben i afslutningerne. På fjerde etape var Magnus Cort også ved at gøre sig klar til at spurte om sejren med de tre udbrydere, men det endte altså anderledes.

- Jeg ville egentlig gerne spurte, men så kunne jeg se, at jeg pludselig havde 20 meter og så tænkte jeg: dem kan jeg ligeså godt udnytte, siger Magnus Cort til TV 2 Norge.

- Det var pisse fedt. Det er en god følelse. Det var en lang dag, men vi havde et rigtig godt udbrud og arbejdede nogenlunde fint sammen. Specielt da vi fik kørt gruppen ned, gik det godt.

Hos Astana har man fået en svær start på Paris-Nice, hvor Gorka Izagirre er udgået efter et styrt, og klassementshåbet Ion Izagirre har tabt tid i sidevinden på de første etaper.

Derfor luner Magnus Corts etapesejr også ekstra meget på det kasakhiske mandskab. Sportsdirektør Dmitry Fofonov var dog usikker på den danske etapesejr undervejs på fjerde etape.

- Han var sulten efter sejren og ville ikke vente til spurten. Jeg var en smule bekymret efter kategori 1-stigningen, fordi han så ud til at have det svært. Men Magnus havde gode ben i dag og viste, taktikken var god, siger Astana-sportsdirektør Dmitry Fofonov.

- Det er godt for holdet og godt for Magnus. Især fordi han er i gang med forberedelserne til klassikerne. Han viste i dag, at han er i god form. Vi er glade, fordi vi ikke har fået en god start på Paris-Nice med en masse styrt.

Magnus Cort har tidligere vundet to etapesejre i Vuelta a España og en etapesejr i Tour de France. Torsdag venter der Magnus Cort og resten af Paris-Nice-feltet en enkeltstart på 25, 5 kilometer. Du kan se etapen direkte på TV 2 fra klokken 15.10.

Magnus Cort fortæller om sin etapesejr til TV 2 Norge. Video: TV 2 SPORT