Colombianer banker igen Vuelta-stjernerne

Se Vueltaen på TV 2 PLAY

Esteban Chaves (Orica-Greenedge) er i fuld gang med at markere sig som den helt store stjerne i den første uge af etapeløbet Vuelta a España.

Colombianeren vandt torsdag sin anden etapesejr, da han var hurtigst i mål på 6. etape, som sluttede på toppen af en kort, men meget stejl stigning.

Chaves viste sig igen som feltets mest eksplosive rytter på de korte stigninger, da han sagde farvel til konkurrenterne med to kilometer til målstregen.

Løbets førende rytter, Tom Dumoulin (Giant-Alpecin), forsøgte straks at lukke hullet, men kunne slet ikke følge Orica-rytterens tempo, og så kunne Chaves sætte endnu en triumf ind på sit cv.

Dan Martin (Cannondale-Garmin) og Tom Dumoulin kom i mål som nummer to og tre - fem sekunder efter vinderen, og for Dumoulin betyder tidstabet, at han må afgive den røde førertrøje til Chaves.

Feltets favoritter og mest prominente navne, Chris Froome (Sky), Nairo Quintana (Movistar) og Alejandro Valverde (Movistar) kom ind yderligere seks sekunder efter den colombianske triumfator.

Sejren markerer samtidig endnu en triumf for Orica-Greenedge. Det australske hold havde et mislykket og uheldsramt Tour de France, men har taget revanche ved at vinde tre af de første seks etaper i Vueltaen.

Opdateres...

Vuelta på alle TV 2's platforme

  • Fra 22. august til 13. september sender vi mange timers cykling fra Vuelta a España
  • Etaperne sendes på TV 2 og TV 2 SPORT - sendeplaner kan ses her
  • Når etapen er slut, og der er Nyheder kl. 18 på TV 2, fortsætter Vuelta-studiet på TV 2 SPORT
  • Det hele kan også ses på TV 2 PLAY
  • Alle etaper dækkes i fuld længde på vuelta.tv2.dk, hvor du kan følge med i livebloggen
  • I vores gratis app TV 2 Cykelcenter kan du se resultater og stillinger, høre etaperne som radio og meget, meget mere
  • Undervejs på etaperne kan du live-quizze på fan.tv2.dk