'Magisk' - fra skurk til helt

Emil 'Magisk' Reif har haft lidt af en rutsjebanetur i sin allerede meget begivenhedsfulde karriere.

Emil 'Magisk' Reif. Et navn som de fleste Counter-Strike-fans efterhånden er meget bekendt med. 'Magisk' er det yngste medlem af Astralis og var i sidste uge med til at vinde FACEIT Major i London.

'Magisk' havde modsat de andre spillere fra Astralis aldrig før vundet en Major. Derfor var der også ekstra glæde at spore i den 20-åriges ansigt, da han fik den store ære at hæve trofæet som den første på scenen.

Ikke altid en dans på roser

Alt har dog ikke altid været lutter glæde. 1. august 2017 skulle vise sig at blive en skæbnesvanger dag for 'Magisk'. Det markerede dagen, hvor han blev smidt af det danske hold North.

- Det var nogle hårde måneder. Især fordi jeg blev smidt af North-holdet. Det var ikke noget, jeg forventede. Vi kunne ikke rigtig finde den rigtige spillestil til hele holdet, siger 'Magisk'.

- Det påvirkede både mit spil, men også det individuelle. Helt sikkert også selvtilliden. Den røg, og når man først mister selvtilliden, kan det være svært at komme tilbage igen, fortsætter han.

Det handler om at være den bedste

Siden sin ungdom har 'Magisk' altid fokuseret på at forbedre sig.

- Jeg er ikke den bedste taber. Jeg hader at tabe. Det har altid handlet om at være den bedste, siger han.

Efter sin tid i North rejste han til USA for at blive en del af det amerikanske hold Optic Gaming. Her blev han for alvor modnet og lærte at arbejde endnu bedre sammen med sine holdkammerater.

- Jeg indså mange af de fejl, som folk havde påpeget. Det gjorde mig til en bedre spiller, et bedre menneske, men også en bedre holdkammerat, siger 'Magisk'.

En åbning i Astralis

2. februar 2018 forlod Markus 'Kjaerbye' Kjærbye Astralis, og det efterlod en mulighed for den ambitiøse unge dansker. Han bliver hyret af Astralis og trives rigtig godt sammen med sine nye holdkammerater.

- Hverdagen styrer vi meget selv. Der er ikke nogen, som banker os i hovedet og siger, at vi skal spille et bestemt antal timer. Vi er alle sammen indforstået med, at det skal være professionelt. Det her er noget, vi gør, fordi vi elsker det, men også fordi vi vil være de bedste.

Astralis har sidenhen vundet flere store turneringer. De har for alvor cementeret sig som det bedste hold i verden og kæmper i øjeblikket om titlen i BLAST Pro Series i Istanbul.

Den turnering sendes direkte på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY fra lørdag klokken 12. Du kan også se eller gense fredagens kampe på TV 2 PLAY.