Tidligere North-kaptajn skifter til USA

16x9
Mathias "MLS" Lauridsen forlader danske North til fordel for amerikanske Rogue. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Den profilerede CS:GO-spiller Mathias “MSL” Lauridsen skifter danske North ud med det amerikanske hold Rogue.

Når det amerikanske E-sports-hold Rogue søndag aften spiller kvalifikation til turneringen DreamHack Open Winter, bliver det med dansk islæt.

Den 23-årige Mathias Lauridsen med gamernavnet “MSL” skifter nemlig til det amerikanske hold, der er en fast del af verdenstoppen i spillet Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Det har han selv annonceret på sin Twitter-profil i dag.

Danskeren er nu flyttet til Las Vegas, og han har i de to sidste dage trænet med Rogue, der blandt andet var med ved den seneste CS:GO-major i London i september.

Mathias “MSL” Lauridsen har været bænket hos det FCK-ejede danskerhold, North, efter at de tidligere i år hentede Casper "cadiaN" Møller i netop amerikanske Rogue, og derfor er der tale om en forsinket byttehandel mellem de to spillere.

Lauridsen var også holdkaptajn hos North, inden han skiftede væk.

Den rutinerede dansker skal forsøge at vende skuden hos Rogue, der ligger tredje sidst i ESL Pro League efter 11 nederlag i 15 kampe.