Det er katastrofalt og elendigt, siger ekspert om mislykket ydmygelse

Danylo ’Zeus’ Teslenko gjorde sit for at gøre Natus Vinceres kamp mod Cloud9 spændende fredag aften.

Se BLAST Pro Copenhagen på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY

Alt, der kunne gå galt, gik galt, da Danylo ’Zeus’ Teslenko forsøgte at give seerne af Counter-Strike: Global Offensive-turneringen BLAST Pro Series i København lidt ekstra at varme sig på fredag aften.

Natus Vincere-spilleren havde givet sig selv et gratis kill, da han havde sneget sig om bag Cloud9’s Timothy 'autimatic' Ta, som ikke havde nogen anelse om situationens alvor. Men i stedet for blot at skyde ’autimatic’ og komme videre til næste modstander, tog ’zeus’ kniven frem for at ydmyge ham og tjene lidt ekstra håndører i bonus for at dræbe en modstander på denne spektakulære måde.

Normalt er et enkelt snit i ryggen på en modstander nok til at dræbe ham, men i dette tilfælde overlevede ’autimatic’, som så kunne straffe ’zeus’ for sin dumdristige beslutning.

- Hvis jeg skal være hudløst ærlig, så er det der katastrofalt. Det er decideret elendigt, siger TV 2 SPORTs CS:GO-ekspert Casper ’cadiaN’ Møller, der til daglig er netop holdkaptajn hos North.

Det endte med, at ’zeus’ døde, og at Cloud9 pludselig fik overtaget i runden, som de endte med at vinde. Så i stedet for en udligning til 3-3 kom Natus Vincere bagud med 2-4.

- Det må ikke ske. Det er også lidt typisk ham, fordi han er lidt den der udskældte spiller på det individuelle niveau. Så nej, det skal ikke ske. Med en pistol fremme havde han måske haft mulighed for at skyde to i ryggen, siger ’cadiaN’.

Også de internationale kommentatorer havde svært ved at forstå, hvad der netop var sket.

- Hvad har vi lige været vidne til?, spurgte kommentatoren Mohan ’launders’ Govindasamy, som forsøgte at analysere det mislykkede knivstik i det internationale broadcast.

- Det sker. Jeg ved ikke, hvorfor det sker, og selvfølgelig er det 'zeus', det sker for.

Trods det risikable og fejlslagne træk af ’zeus’ endte hans Natus Vincere-mandskab i sidste ende med at vinde kampen 16-13. Begge hold spiller igen lørdag.

Følg BLAST Pro Series lørdag fra klokken 13.00 på TV 2 ZULU.