AGF opruster: Henter Morten Nordstrand i FCN

16x9
Morten Nordstrand i sin nye AGF-trøje Foto: AGF

Morten Nordstrand fortsætter sin karriere i AGF. Den 31-årige angribers kontrakt med FC Nordsjælland udløber ved årsskiftet, og nu har AGF skrevet en et-årig kontrakt med ham, så han spiller hele 2015 i Aarhus.

- Jeg har været på udkig efter et sted, hvor jeg følte, at jeg passede ind. Så da jeg blev kontaktet af Morten og Bent (Wieghorst og Christensen, red.), så jeg det som en god mulighed. Jeg har før trænet under Morten, og han ved, hvad han får, og jeg ved, hvad jeg kan og skal bidrage med i hans system.

- Jeg glæder mig også til at prøve noget nyt og være en del af det nye projekt, AGF har sat i søen. Jeg har spillet her mange gange og har set, at når det går godt, og holdet vinder kampe, så er det sjovt at være her. Det skal vi have gang i igen, siger Morten Nordstrand i en pressemeddelelse.

Nordstrand forlader FC Nordsjælland, som han har spillet i ad tre omgange, og hvor han har været siden 2012. Selvom det ikke er blevet til nogle scoringer i denne sæson, får den aarhusianske NordicBet Liga-klub en spiller der ved, hvor målet står. Således har han været topscorer i alle de danske divisioner.

- Morten er en forstærkning af vores hold. Han kommer med stor erfaring, han har altid scoret mange mål, når han har spillet, og han er velkendt med den måde, vi spiller på. Jeg kendte til ham, inden jeg kom til AGF og har altid haft et godt øje til hans kvaliteter. Wieghorst har også arbejdet med Morten tidligere, og det ser jeg som en klar fordel i forhold til, at han kan gå ind og præstere med det samme, udtaler AGF’s sportschef Jens Andersson.

Parterne har kun tegnet en et-årig kontrakt, og derfor er målsætningen for Nordstrand da også ret kortsigtet. Det handler om at rykke op i Superligaen.

- Mulighederne er gode. Det var fint, at de sidste fire kampe blev vundet. Der er selvfølgelig stadig seks point op, men jeg har en god tro på, at vi kan indhente de to hold, der ligger foran os, slår Morten Nordstrand fast.

Morten Nordstrand har første arbejdsdag i AGF d. 12. januar, når truppen møder ind efter vinterferien.