Skandalen ruller: Fifa suspenderer 11 mistænkte

16x9
- Foto: Scanpix

Det internationale fodboldforbund, Fifa, har midlertidigt suspenderet 11 medlemmer fra alle fodboldrelaterede aktiviteter i forbindelse med den USA-ledede undersøgelse af blandt andre to Fifa-vicepræsidenter.

Det meddeler Fifa onsdag aften.

Den siddende Fifa-præsident, Sepp Blatter, har benyttet lejligheden til at sige, at han vil have ryddet op, og at alle korrupte Fifa-medlemmer vil blive smidt ud.

- Dette er en vanskelig tid for fodbolden, fansene og Fifa som organisation. Vi forstår den skuffelse, som mange oplever. Jeg forstår, at dagens hændelse vil påvirke, hvordan folk ser på os, siger Blatter.

Fifa har sat navne på de 11 suspenderede: Jeffrey Webb, Eduardo Li, Julio Rocha, Costas Takkas, Jack Warner, Eugenio Figueredo, Rafael Esquivel, Jose Maria Marin, Nicolás Leoz, Chuck Blazer og Daryll Warner.