Veteran færdig i FCK - dansk landsholdsspiller på vej ind

Efter mere end 10 år i udlandet vendte Christian Poulsen i 2014 hjem til FC København, hvor karrieren tog fart i begyndelsen af dette årtusinde, men det bliver ikke til mere end en enkelt sæson.

Torsdag meddeler FCK på klubbens hjemmeside, at parterne har besluttet ikke at forlænge aftalen.

Dermed bliver det den tidligere landsholdsanførers sidste optræden i den hvide trøje på søndag på hjemmebane mod Hobro.

- Jeg kunne være fortsat, men har valgt at stå frit med hensyn til, hvad min fremtid bringer. Det vil jeg bruge den næste periode til at overveje, siger Christian Poulsen til hjemmesiden.

- Jeg var usikker på, hvad jeg ville med min karriere efter så mange år i udlandet, da jeg i efteråret 2014 skrev kontrakt med FCK. Derfor valgte jeg kun at skrive kontrakt frem til 30. juni i år, fortæller Poulsen.

Den kontrakt udløber altså med denne måneds udgang, og manager Ståle Solbakken har været glad for veteranens bidrag i sæsonen.

- Christian har leveret en meget professionel og dedikeret indsats for klubben, efter han kom tilbage sidste år. Han har været med til at vise hele truppen, hvad der skal til for at nå det højeste niveau både på og uden for banen, lyder det fra Ståle Solbakken.

- Vi ville gerne have beholdt Christian lidt længere, men sådan kunne det desværre ikke blive.

Ifølge tv3sport.dk har FC København til gengæld kig på den danske landsholdsspiller Peter Ankersen, som den seneste sæson har spillet i østrigske Red Bull Salzburg.

Københavnerne skulle angiveligt have sikret sig en købsoption på 10 mio. kr. på den tidligere Esbjerg-spiller.

Da Ankersen slog sine folder i Esbjerg tilbage i 2013, var FCK allerede interesserede og tilbød 10 mio. kr. for ham, men det afslog klubben. Dengang tilkendegav Peter Ankersen selv, at han gerne ville spille for FC København.