Lyngby snupper Michael Lumb

16x9
Michael Lumb skifter fra FC Vestsjælland til Lyngby. Foto: Mads Nissen/Scanpix

Han har været rygtet til AGF, han har været rygtet til Lyngby. Og det blev Lyngby, der snuppede den tidligere AGF'er Michael Lumb, hvis toårige kontrakt med FC Vestsjælland udløb efter sidste sæson.

- Vi har med tilgangen af Michael Lumb sikret os en spiller med sult og vinder-DNA. Michael har gennem hele sin karriere været garant for hårdt, nådesløst arbejde, og det er noget, vi i Lyngby ønsker at tilstræbe hver eneste dag. Michael kommer til en trup, der er sulten, har lyst til at vinde, og den attitude vil han bidrage til.

- Vi får i Lumb ligeledes en spiller med erfaring fra det højeste niveau både herhjemme og i udlandet. Og så får vi en spiller, som har drømme og ambitioner, der matcher resten af klubben og truppen, siger cheftræner David Nielsen til klubbens hjemmeside om tilgangen af den 27-årige venstre back, der har underskrevet en etårig kontrakt med Lyngby.

Lumb er ifølge 1. divisionsklubben noteret for 132 Superliga-kampe, og det er også blevet til to A-landskampe for Lumb, der også har fire ophold i udenlandske klubber på cv'et. Hans første skifte til Zenit Skt. Petersborg blev dog ikke nogen større succes, og han blev udlejet til både Feyenoord, AaB og Freiburg, inden han fik en halv sæson og 13 kampe for Bochum i den tyske 2. Bundesliga.

- Jeg er glad for at have min fremtid på plads nu og her. Lyngby er en meget ambitiøs klub, der spiller attraktiv fodbold og med et godt set-up. Det er vigtigt for mig at komme i gang hurtigt, så jeg kan vise, hvad jeg kan. Jeg har stadig meget store ambitioner og drømme om at komme udenlands igen, men ikke for enhver pris. Selvom Lyngby lige nu er i 1. division har klubben klare ambitioner om at vende tilbage til Superligaen, og jeg vil give alt for at gøre mit til, at det kan lykkes. Jeg glæder mig til at komme i gang, siger Michael Lumb.

Lyngby har tidligere på sommeren skrevet kontrakt med bl.a. Dennis Sørensen og i David Nielsen fået ny cheftræner.