Ikke god nok til Viborg: Nu henter Hobro 193 centimeters forsvarsklippe

16x9
Den tidligere Viborg-spiller Babajide Ogunbiyi er ny mand i Hobro. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Superligaklubben Hobro har skrevet kontrakt med den amerikansk-nigerianske forsvarsspiller Babajide Ogunbiyi, der tidligere har spillet i Viborg FF.

Oprustningen for at sikre Hobro en ny sæson i Superligaen er begyndt.

I dag har den nedrykningstruede Superliga-bundprop sikret sig den 29-årige midterforsvarer Babajide Ogunbiyi, der har skrevet kontrakt med nordjyderne for halvandet år.

- Vi har haft et godt øje til Babajide i flere år. Han er stærk i nærkampe og med hovedet, og derfor minder han om de midterforsvarere vi har i forvejen. Det er simpelthen en ønskesigning for os, siger Hobro IK’s sportschef Jens Hammer Sørensen på klubbens hjemmeside.

Den amerikansk-nigerianske forsvarsspiller måler 193 centimer i højden, har tidligere spillet for Vendsyssel FF og har senest været på kontrakt i Viborg FF, der valgte ikke at forlænge hans kontrakt, da den udløb ved årsskiftet.

- Det er dejligt, at jeg får mulighed for at fortsætte fodboldkarrieren i Danmark. Nu vil jeg sammen med min nye klub kæmpe for at blive i Superligaen, og på længere sigt ser jeg frem til at udvikle mig som spiller, hvilket jeg ser muligheder for med Ove Pedersen som cheftræner, siger Babajide Ogunbiyi, der sad ude med en skade i store dele af efterårssæsonen, hvor han kun spillede fire kampe for Viborg.

Babajide Ogunbiyi er Hobros første nye tilføjelse til truppen i januars transfervindue. Omvendt har den nordjyske klub sagt farvel til Rasmus Ingeman, Ronald Pfumbidzai samt Adama Tamboura.

Hobro ligger sidst i Superligaen med 11 point op til Viborg over nedrykningsstregen.