Dansk back-komet på vej til tysk storklub?

16x9
Kristian Pedersen Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk

HB Køges 21-årige Kristian Pedersen skal i den kommende tid med den tyske storklub Borussia Mönchengladbach på træningslejr i Tyrkiet.

HB Køges talentfulde venstre back, Kristian Pedersen, kan meget vel snart tage endnu et kæmpe skridt i sin foreløbige kometkarriere.

Ifølge Ekstra Bladet har HB Køge nemlig givet den tyske storklub Borrusia Mönchengladbach tilladelse til, at 21-årige Pedersen rejser med dem på deres forestående træningslejr i Tyrkiet.

Der skal U21-landsholdsspilleren forsøge at gøre indtryk på klubben, der i forvejen har danske Andreas Christensen i truppen, og som historisk set - med Allan Simonsen i spidsen - har haft stor succes med danskere i klubben.

Imponerer unge Pedersen på turen, så skulle klubberne ifølge Ekstra Bladets oplysninger allerede have aftalt en salgspris i omegnen af fem millioner kroner.

I den tyske topklub, kan Kristian Pedersen se frem til at skulle konkurrere med den stærke svenske landsholdsspiller Oscar Wendt, der efter sit skifte fra FC København har været en stor succes på netop venstre back positionen.

Det er blot halvandet år siden, at Pedersen som 19-årig skiftede fra Danmarksserieklubben Ringsted IF til HB Køge. Siden er det blevet til 52 kampe og tre mål i den sorte- og blåstribede HB Køge-trøje, fra den fysisk og teknisk stærke back.