Medie: Bendtner har sagt farvel i Wolfsburg

16x9
Wolfsburger Allgemeine Zeitung har kåret Nicklas Bendtner til årets taber Foto: Carl Recine / Scanpix Denmark

Ifølge det tyske medie ’Bild’ vil den danske angriber Nicklas Bendtner væk fra sin klub Wolfsburg i det her transfervindue.

Nicklas Bendtners tid i Wolfsburg kan angiveligt snart være ovre. I hvert fald, hvis man skal tro tyske BILD.

Det tyske medie mener nemlig at vide, at Nicklas Bendtner før jul sagde farvel til sine holdkammerater i klubben. Han skulle angiveligt i samme ombæring have gjort det klart, at han ønsker at skifte i januars transfervindue.

Bendtner har i skrivende stund været 17 måneder i den tyske klub. En tid der har været mere præget af nedtur end optur.

Op til denne sæson viste Nicklas Bendtner god form og afgjorde blandt andet den tyske supercup, hvor Wolfsburg slog Bayern München.

I løbet af efteråret har Nicklas Bendtner haft rigtig svært ved at komme på holdet, hvor Max Kruse, Bas Dost og André Schürrle har været foran danskeren i kampen om spilletid.

Ifølge BILD er det netop det faktum, der har fået Bendtner til at ønske at skifte klub.

Selv om Bendtner angiveligt har sagt farvel, så var den danske landsholdsangriber med til træning mandag. Det bekræfter landsholdsangriberens agent, Ivan Marco Benes, over for TV 2 SPORT uden at han dog vil kommentere yderligere på BILD's historie.

Ovenstående historie om Nicklas Bendtner bygger oven på flere rygter i den seneste tid, der alle har sendt danskeren væk fra Wolfsburg. 

VfL-træner Dieter Hecking skulle angiveligt være så utilfreds med den danske landsholdsspillers indsats i denne sæson, at klubben vil forsøge at sælge ham i det kommende transfervindue.

- Vi er langt fra i mangel på angribere. I Kruse, Dost, Schürrle har vi mange muligheder i truppen, som mange andre klubber vil misunde. Vores hold er godt nok til at nå til at opnå vores målsætninger, siger Wolfsburg-træner Dieter Hecking til Wolfsburger Allgemiene Zeitung.

Den tyske avis er overbeviste om, at hvis der er interesse for Bendter, så skal han sælges. Prisen skulle være mellem to og tre millioner euro.

Og her kommer FC København så ind i billedet.

For nu skriver den anden Wolfsburg-avis, Wolfsburger Nachrichten, at FCK-træner Ståle Solbakken er interesseret i at hente den danske landsholdsangriber.

Bendtner spillede i FCK i sine ungdomsår, hvorfor avisen mener at vide, at angriberen også skulle være interesseret i skiftet. Problemer ligger dog i Bendtners høje løn. I Wolfsburg ligger på lang over 20 millioner kroner om året.