Forlængelse og lønforhøjelse på vej til Eriksen?

16x9
Christian Eriksen fejrer en scoring med holdkammeraten Harry Kane Foto: IAN KINGTON / Scanpix Denmark

Christian Eriksen forhandler med Tottenham om en længere kontrakt samt en klækkelig lønforhøjelse, skriver danske og engelske medier

Der har været lidt stille fra den danske Tottenham-spiller Christian Eriksens i denne sæson i Premier League. 

Men lørdag lod han fodboldstøvlerne tale, da han scorede to gange i Tottenhams 4-1 sejr over Sunderland. Og det er den slags, der bliver lagt mærke til hos cheferne i klubben. 

Ifølge avisen Evening Standard kan det nemlig betyde en væsentlig lønforhøjelse til danskeren, der samtidig bekræfter overfor TV3 Sport, at han gerne vil blive i Tottenham. 

Avisen skriver, at flere udenlandske klubber har et godt øje til Eriksen, der kom til Tottenham i 2013 og stadig har to et halvt år tilbage af sin kontrakt.

Eriksen får ifølge den engelske avis 30.000 pund om ugen i løn. Omkring 294.000 kroner, men det kan der muligvis blive lavet om på snart.

Det forlyder nemlig, at Christian Eriksen presser på for at få samme løn som holdets absolutte topspillere, der indkasserer væsentligt mere - omkring 65-75.000 pund om ugen. 630 - 730.000 kroner om ugen.  

Christian Eriksen bekræfter overfor TV3 SPORT, at han lige for tiden forhandler med klubben om en forlængelse af kontrakten.

- Vi er i gang med at snakke, så den er på vej, ja, siger Christian Eriksen til TV3 SPORT.

- Det ser positivt ud. Som sagt så er der selvfølgelig et stykke tid endnu, og jeg tror ikke der er nogen af os der har travlt som sådan, siger midtbanespilleren og tilføjer, at han er rigtig glad for at være i London-klubben.