OB-fans ønsker Falk invalid: Her er hans svar

OB's fans langer hårdt ud efter Rasmus Falk, efter det i går kom frem, han skifter til FCK til sommer. Nu kommer Falk med sit svar

De havde set den komme. Rasmus Falk var på vej væk fra Odense Boldklub.

Størstedelen af OB's fans havde dog ikke regnet med, at det blev FCK, der blev Falks kommende klub.

Derfor modtog OB-spilleren en lang række af ubehagelige beskeder, da det i går blev offentliggjort, at han fra sommer tager fire år i København.

I dag var Falk igen tilbage i velkendte rammer i Ådalen. Og her ville han gerne sætte ord på de beskeder, han har modtaget de sidste knap 24 timer.

- Der kommer mange reaktioner. Til det vil jeg først og fremmest sige, til de fans der er skuffet: Det kan jeg godt forstå. Jeg er ked af, jeg ikke kan gøre alle glade.

- Så er der nogen, der kommer med nogle bemærkninger, hvor jeg bliver nødt til at tage mega meget afstand og sige, at dem kan jeg ikke redde. Der er noget af det, der er langt ude, og så forstår jeg helt klart godt skuffelsen og vil også gerne takke for de pæne beskeder, jeg har fået. Også fra folk omkring OB, siger Rasmus Falk i dag til TV 2 SPORT.

Dermed ser det ud til, at Rasmus Falk skal igennem samme tur, som flere andre OB-spillere tidligere har fået, heriblandt Lars Jacobsen og Ulrik Laursen der blev udsat for personlig hetz.

For Rasmus Falk har det sidste døgn været rigtig svært.

- Det var da en hård dag. Det vil jeg da ikke lyve om. Det hørte jo med. Jeg synes selvfølgelig, som jeg sagde før, at der er noget af det, der er helt ude af proportioner. At du kan skrive, at du ønsker folk invalide, så skal man lige kigge indad selv, inden man skriver det.

- Men jeg har en kæmpe forståelse for en skuffelse blandt fans, og jeg respekterer helt vildt meget, at der er nogle, der er skuffet. Samtidig har jeg det også sådan, at jeg håber, de kan se det fra min side, siger Rasmus Falk.

Senest var også Emil Larsen gennem en rigtig svær tid med klubbens fans. OB indleder Superliga-sæsonen den 26. februar mod AGF - på hjemmebane.

Herunder kan se et opslag fra Rasmus Falks instagram-profil. Det er blot et af de steder, Falk har modtaget de mange negative kommentarer: