Hånlig Ajax-træner: Jeg vil have Boilesen med til ny klub

Forholdet mellem den udstødte dansker og Ajax' cheftræner er iskoldt, efter at Boilesen ikke ville forlænge sin kontrakt med klubben

Nicolai Boilesen har ikke spillet en kamp for Ajax i otte måneder, og som du kan høre i indslaget over artiklen, har han end ikke talt med cheftræner Frank de Boer i fem måneder.

Den tidligere viceanfører i Ajax træner med klubbens ungdomshold. I sommer var der nemlig uenigheder mellem Ajax og Boilesen, der gerne ville skifte klub. Han ønskede derfor ikke at forlænge sin kontrakt med klubben, der udløber til sommer.

Forholdet til de Boer er selvsagt blevet iskoldt, og de Boer har da også offentligt har sagt, at det hele er danskerens egen skyld.

Nu har sagen fået et yderligere tvist.

I et interview med AT5 bliver Frank de Boer nemlig spurgt, hvem han ville tage med sig, hvis han blev træner et andet sted.

De Boer svarer, at han vil have Boilesen med, og så efterfølger han svaret med et blink med øjet og et mindre grineflip over sin kommentar.

Den hånlige svar er blevet opfanget af Boilesen, der på Instagram giver sin mening til kende.

- Lyder godt, jeg kan ikke vente, skriver en sarkastisk Boilesen efterfulgt af hashtaggene 'sjov fyr', 'ægte klasse' og 'anstændighed'.

TV 2 SPORT har været i kontakt med Boilesens medierådgiver, der siger, at Boilesen ikke kommenterer yderligere på de Boers interview.

Der bliver fortsat arbejdet på en løsning, så den tidligere landsholdsspiller kan komme videre med sin karriere.