Boilesen bliver i Ajax trods flere tilbud i transfervinduet

Nicolai Boilesen skifter ikke væk fra Ajax i dette transfervindue til trods for manglende spilletid i efteråret. Det fortæller han til TV 2 SPORT.

Øverst kan du se indslaget om Nicolai Boilesens svære tid i Ajax Amsterdam.

Nicolai Boilesen har slået koldt vand i blodet og valgt ikke at skifte væk fra Ajax i dette transfervindue trods manglende spilletid.

Den 23-årige venstreback havde håbet på et skifte i dette transfervindue, men trods flere tilbud fra forskellige klubber rundt om i Europa, så vælger Boilesen at blive i Ajax frem til sommer, hvor hans kontrakt udløber.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have fundet den helt rigtige klub allerede nu, men det handler om min karriere og ikke kun en hurtig løsning for de næste par måneder. Turneringen i Holland slutter i starten af maj, så det er kun tre måneder mere fra nu af. Jeg er altså trods alt kun 23 år og nødt til at tænke langsigtet og ikke bare gå i panik og måske træffe det forkerte valg rent fodboldmæssigt, siger Nicolai Boilesen til TV 2 SPORT gennem sin medierådgiver.

Nicolai Boilesen har bestemt været en eftertragtet herre. Tidligere har rygter om et skifte til klubber som Sevilla, Atletico Madrid, Genoa og Aston Villa været nævnt. Mulighederne for et skifte i dette transfervindue var også tilstede, men den rigtige følelse var der ikke, da tilbudene kom, lyder det fra Boilesen.

- Jeg kan selvfølgelig ikke sige noget konkret om navne, men der har da være flere fine tilbud - og økonomisk endda meget flotte tilbud, men det er ikke pengene, jeg prioriterer højest. Det har aldrig været min motivation.

Nu glæder Nicolai Boilesen sig til sommer, hvor han frit kan skifte til en hvilken som helst klub, når hans kontrakt med Ajax udløber.

- Det er helt klart en fordel at være transferfri. Det giver ro til - uden at skulle være afhængig af Ajax - at finde den perfekte klub, hvor jeg finder de rigtige sportslige udfordringer sammen med de optimale muligheder for at udvikle mig, siger Boilesen.