Uønsket Boilesen afviser nye transferrygter

Trods rygter om det modsatte, så bliver den danske fodboldspiller Nicolai Boilesen i sin hollandske klub Ajax.

Venstrebacken er en populær herre i medierne, og rygterne om et skifte til de kroatiske mestre fra Dinamo Zagreb har svirret de seneste dage.

Nicolai Boilesen

  • Fulde navn: Nicolai Møller Boilesen
  • Fødselsdato: 16 februar 1992 (23 år)
  • Fødested: Ballerup, Danmark
  • Højde: 185 cm
  • Position: Venstre back
  • Klubber: -> 2004 Skovlunde, 2004 - 2009 Brøndby, 2009 -> Ajax Amsterdam
  • Landshold: 2008 Danmark U/16 -2 kampe, 2007-2009 Danmark U/17 -29 kampe, 2009-2011 Danmark U/19 -16 kampe, 2011 Danmark U/21 -4 kampe, 2011- Danmark -15 kampe

Men nu afviser den danske fodboldspiller altså, at der er et skifte på vej.
 
- Der har da været fin interesse fra flere klubber. Også på det seneste, men lige nu er jeg altså ikke ved at skrive under med en ny klub, fortæller Nicolai Boilesen til TV 2 SPORT gennem sin medierådgiver.

Nicolai Boilesen har ikke spillet en eneste kamp i denne sæson, og har derfor gentagende gange været rygtet væk fra den hollandske mesterskabsklub. 

Ifølge Tipsblandet har Dinamo Zagrebs tekniske direktør, Zoran Mamic, endda bekræftet interessen for den danske venstreback – en interesse der er mulig, da transfervindet i Kroatien først lukker 15. februar.

- Vi ser på to spillere – den ene er Jose Angel, og den anden er Nicolai Boilesen. Sidstnævnte var endda kaptajn for Ajax, men vi må se, hvad der sker, siger Zoran Mamic til HRT, ifølge det danske medie.

Men den 23-årige Boilesen har altså ikke tænkt sig at gøre brug af muligheden. Heller ikke selvom det højst sandsynligt betyder, at han forsat må træne med andetholdet i Ajax, og ikke får lov til at spille kampe.

- Det vigtigste er, som jeg har sagt før, at undgå en panikhandling, så jeg venter gerne lidt endnu på det helt rigtige, rent sportsligt. Der er nogle fodboldmæssige ting, der skal passe sammen i min næste klub, så jeg kan udvikle mig i den rigtige retning, for med 23 år skal jeg fortsat tænke i udvikling.

- Nu udløber min kontrakt til sommer, så nu er det udelukkende mig, og ikke klubben, der bestemmer, hvad der sker, og det er en god følelse selv at have kontrollen med min karriere, lyder det fra den 23-årige venstreback.