Fødselaren Eriksen efter afgørende mål: Vågnede med god følelse

Christian Eriksen vågnede med en god fornemmelse i kroppen på sin 24-års fødselsdag. En følelse, der blev vekslet til mål mod Manchester City.

Christian Eriksen gav sig selv en god 24-års fødselsdagsgave, da han scorede det afgørende mål i Tottenhams 2-1-sejr mod Manchester City søndag aften.

-Jeg vågnede på min fødselsdag med en god følelse, og det her gør det jo kun endnu bedre, siger matchvinder Christian Eriksen om sin vigtige scoring til TV 3 SPORT.

Med sejren ligger Eriksen og Tottenham lunt placeret i tabellen, hvor kun Leicester befinder sig foran London-klubben.

- Det er dejligt at slutte dagen af med så vigtigt et mål, der virkelig gør, at vi er med i kampen (om mesterskabet, red.).

- Vi tager det stille og roligt. Det var et Kæmpe resultat for os, og vi ved, at vi ligger godt til. Der er en del kampe endnu og vi skal holde fokus.

- Vi har nogle Spændende måneder foran os, og forhåbentlig kan vi stå der, hvor vi gerne vil, men hvor det præcist er, ved vi ved ikke endnu, lyder det fra Eriksen.

Scoringen er danskerens femte i sæsonen, hvor han også har assisteret holdkammeraterne ni gange.

Over artiklen kan du høre TV 2 SPORTs fodboldredaktør, Henrik Jensen, sætte ord på Christian Eriksens vigtige mål og sæson.