Eriksen og Tottenham haler ind på Leicester – Bisgaard tror på Arsenal

TV 2 SPORTS’s fodboldekspert mener, at Arsenal lige nu står stærkest i kampen om det engelske mesterskab.

Søndag var topkampenes dag i Premier League. Top fire i ligaen mødte hinanden på kryds og tværs med blandet fornøjelse for danskerne i de to kampe. 

Kasper Schmeichel og Leicester tabte ude mod Arsenal i allersidste sekund, da Danny Welbeck headede Arsenal på 2-1 i overtiden og blot to point efter Premier Leagues overraskende tophold.

I Manchester scorede Christian Eriksen til gengæld sejrsmålet, da Tottenham slog Manchester City med 2-1 og nu også blot er to point efter Leicester.

- Tottenham sejr var mest overraskende for mig. At Tottenham nu efterhånden er blevet titelbejlere havde jeg ikke regnet med før sæsonen. Det var en flot præstation.

- Marginalerne faldt ud til Arsenal og Tottenham. Det er de selvfølgelig glade for, vurderer Morten Bisgaard efter weekendens topkampe.

PREMIER LEGAUE TOP 4
1. Leicester – 53 point
2. Tottenham – 51 point
3. Arsenal – 51 point
4. Manchester City – 49 point

Sæsonen er fortsat lang og der resterer 12 spillerunder. For Morten Bisgaard peger mesterskabspilen dog lige nu mod London.

- Arsenal er det hold for mig, der har mest momentum. Nummer tre og fire (Arsenal og Manchester City, red.) var de mest logiske mestre inden sæsonen gik i gang, og jeg vil på ingen måde udelukke, at Manchester City kan komme ind i en stime igen. De har så mange dygtige spillere, siger han.

Topholdet fra Leicester har modsat konkurrenterne ikke europæiske kampe at tænke på resten af sæsonen. Derudover har Leicester på papiret det letteste slutprogrtam, men det gør dem ikke til favoritter i Bisgaards øjne.

- Det vil være den største sensation i hvert fald i Premier Leagues historie, hvis Leicester skulle vinde. Nu har de rigtig mange kampe mod hold fra den nederste tredjedel, så der ligger umiddelbart nogle point. Omvendt kan man også sige, at Leicester kontrastil ikke ligefrem er baseret på at spille mod hold, der også spiller på kontra, så det bliver spændende at se, siger Morten Bisgaard.