Dansk dreng fik sit ønske opfyldt: Det er den bedste dag i mit liv

Manchester United blev mødt af danske fans i lufthavnen onsdag eftermiddag, og en ung fan fik et stort ønske opfyldt

Det er ikke hver dag ens allerstørste fodbold-idoler står lige foran en.  

Men for en ung Manchester United-fan skete netop dette onsdag eftermiddag, da Manchester United landede i Karup Lufthavn forud for Europa League kampen mod FC Midtjylland.   

Oscar Jones stod nemlig klar med Manchester United t-shirt og et stort skilt med billeder af samtlige spillere. Et skilt, der meget gerne skulle blive fyldt af autografer fra den unge fans helt store favoritspillere.

- Min yndlingsspiller er Rooney, men han er der desværre ikke i dag, så nu er det David de Gea, siger Oscar Jones til TV 2 SPORT, mens han venter på, at idolerne skal træde ud i ankomsthallen.

Wayne Rooney er rejst med til Danmark på grund af en knæskade. Engelske medier skriver, at landsholdsspilleren kan være ude i en længere periode. Selv ville manager Louis van Gaal ikke kommentere på skaden til aftenens pressemøde. 

Men det var ikke kun stjernespillerne, Jones så frem til at møde. Det var også den ellers så udskældte manager Louis van Gaal.

Og det lykkedes faktisk for Oscar Jones at få autografer til de fleste af de store stjerner fra det engelske hold. Inklusiv Louis van Gaal, der også tog sig tid til at tage et selfie med den dedikerede fan.  

Manchester United ankom onsdag eftermiddag til Karup. Her er Manchester Uniteds træner Louis Van Gaal med en stor Manchester United fan Oscar Jones fra København.
Manchester United ankom onsdag eftermiddag til Karup. Her er Manchester Uniteds træner Louis Van Gaal med en stor Manchester United fan Oscar Jones fra København. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

- Jeg kan ikke beskrive det. Det var sindssygt at møde alle idolerne, som man ser på tv, og så stå foran dem. Det er sindssygt, siger den unge United fan, da TV 2 SPORT senere mødte ham igen i centrum af Herning.

Her kunne han stolt fremvise et næsten fyldt autografskilt og samtidig fortælle, at han ved hjælp af avisen BT havde skaffet en billet til torsdagens kamp mod FC Midtjylland.

- Det er den bedste dag i mit liv. Det er verdens største klub, og de er mine idoler, siger han.  

Og overvejer du, om du skal smide en lille skilling på kampen, er den unge fan også klar med et staldtip om kampens resultat.

- 2-0 til United. Martial og Jesse Lingard scorer, lyder det fra Oscar Jones.