FCM's matchvinder: Da den røg i nettet, takkede jeg Gud

Paul Onuachu stod for den afgørende scoring og den 21-årige spiller takkede både Gud og holdkammerater efter kampen.

Der var nok ikke mange, der havde regnet med det før kampen. Men efter 94 minutters spilletid på den jyske hede, kunne FC Midtjylland juble over en 2-1 sejr over selveste Manchester United.

Pione Sisto sørgede for udligningen til 1-1 efter Memphis Depay scorede det første mål i kampen. Men det blev FC Midtjyllands to meter høje angriber Paul Onuachu, der sendte den sidste bold i maskerne og blev matchvinder for det danske hold.

Og Onuachu var naturligvis meget lykkelig, da han trådte ud i presserummet efter kampen.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, siger han til TV 2 SPORT.

- Vi går ind og gør vores bedste. Det er et godt resultat for os.

Omklædningsrummet var naturligvis helt elektrisk efter kampen. Og det gælder bare om at suge til sig, inden spillerne skal videre til returkampen på udebane.

- Det kan du ikke forestille dig. Det er fantastisk. Det er sjovt, og vi skal bare nyde øjeblikket indtil vi har returopgøret på Old Trafford. Det bliver ikke let at vinde mod Manchester United

Paul Onuachu blev skiftet ind efter en time i kampen, og i kampens 77. minut sendte han det mål ind, der gav midtjyderne sejren. En situation, som den 21-årige spiller nærmest ikke selv kunne fatte efterfølgende.

- Jeg prøvede første gang, og der gik det ikke, men heldigvis kom bolden til mig igen, og der gik den ind. Da den røg i nettet, takkede jeg Gud. Jeg takker gud og mine holdkammerater.

- Det er det største øjeblik i min karriere, men jeg håber på mere, slutter han.

Herunder kan du høre, hvad cheftræner Jess Thorup havde at sige efter kampen.