Super-Sisto udlignede mod United: Karrierens mest betydningsfulde mål

Pione Sisto stod for udligningen til 1-1 men giver holdets sammenhold æren for den sensationelle sejr over Manchester United.

Det så sort ud for FC Midtjylland. Manchester Uniteds Memphis Depay havde netop bragt gæsterne foran 1-0. De fleste havde nok regnet med, at kampen nu for alvor var tabt.

Men så kom Pione Sisto.

FC Midtjyllands helt store profil udlignede i slutningen af første halvleg, og da Paul Onuacho godt 30 minutter senere kunne score FC Midtjyllands andet mål, var sensationen på heden en realitet.

- Vi er helt oppe og køre, og det er naturligvis forståeligt. Det er et kæmpe resultat, vi har gjort os her i dag, siger Pione Sisto til TV 2 SPORT.

- Det er i hvert fald karrierens fedeste mål med betydning, med den modstander og på hjemmebane, siger han om sin scoring til 1-1.

FC Midtjylland var i den grad undertippede før aftenens møde med det engelske storhold i Europa League. Men det danske hold fik lukket munden på kritikerne med den sensationelle sejr.   

- Det kan lade sig gøre, fordi man tror på det, og fordi man spiller som et hold og arbejder benhårdt for hinanden. Så sker der sensationer som der gjorde i dag, siger Pione Sisto.

Han mener, at Manchester United - som så mange andre – nok havde undervurderet de danske mestre en lille smule. Hvilket han dog ikke fortænker dem i.

- De kom nok med en lille undervurdering. Hvilket også er klart. De kender ikke til os, og vi spiller i Danmark. De er vant til et helt andet niveau, og det skal vi selvfølgelig udnytte og være kyniske.

- Vi havde vores chancer, må man sige. Vi kunne have udnyttet det lidt bedre, men selvfølgelig er vi godt tilfredse med det her, lyder det fra Sisto.

Nu gælder det så returkampen på udebane. En stor udfordring for midtjyderne, der dog virker til at have fundet den helt rigtige opskrift til sejr..

- Vi går selvfølgelig efter at gå videre, men det bliver svært. Endnu sværere end det var i dag. Men det kan selvfølgelig lykkes.

- Vi er et hold, der er rigtig gode til at arbejde sammen. Det er ligesom det, der har givet os det danske mesterskab. Det er det, der har gjort, at vi er kommet videre i Europa League. Det har vist sig, at det virkelig har gavnet os, når vi står sammen. Det gjorde vi i dag, og det kan selvfølgelig også lykkes derovre, siger Pione Sisto til TV 2 SPORT.            

Herunder kan du høre Claus Steinlein give rosende ord til Pione Sisto