Van Gaal efter kæmpe FCM-sensation: De var bedre end os

FC Midtjylland leverede sensationen, da de slog United 2-1 på hjemmebane. Efter kampen måtte United-manager erkende, at FCM var bedre i 2. halvleg

Han var bestemt ikke tilfreds.

Manchester United-manageren Louis van Gaal måtte efter nederlaget på Heden forholde sig til, hvordan det kunne lade sig gøre.

- Jeg må sige, at FC Midtjylland var bedre end os i 2. halvleg. De vandt alle andenbolde, og det havde vi allerede sagt inden, at det var nøglen til sejr, sagde van Gaal.

For ham var det Uniteds mange skader, der fik en afgørende betydning.

Så sent som i opvarmningen måtte målmanden David de Gea udgå, og derfor mente han også, det godt kunne bruges som grund til nederlaget.

- Det er klart, det er svært at klare sig med sådan en skadesliste af spillere. I de næste kampe har vi også mange skader, så det bliver meget svært. Alle skal vide det. Men vi kan gøre det, men vi skal kæmpe mere og bedre end i dag, siger van Gaal, der flere gange lagde tryk på, at han var specielt skuffet med indstillingen i 2. halvleg.

- Jeg forventer altid mere. Specielt når man ser på, hvordan vi spillede i 2. halvleg. Det var ikke godt. Men det er også på grund af modstanderen. De vandt alle andenbolde. Vi taber hovedet en smule i 2. halvleg. Vi giver bolden og målene væk selv. Det må ikke ske, siger van Gaal.

Nederlaget får dog på ingen måde manageren til at miste troen på den samlede sejr.

- Vi kan afgøre det på Old Trafford, men det bliver ikke nemt. De har fx også spillet uafgjort i Southampton, men det er muligt. Vi skal bare spille bedre end i dag.

Herunder kan du høre, hvad matchvinderen Paul Onuachu sagde til TV 2 SPORT om sit mål: