FCM-profil inden braget: Bliver svært at holde nullet

Hvis FC Midtjylland skal videre, er de nødt til at score et mål. Sådan lyder udmeldingen fra Jakob Poulsen inden klubbens vigtigste kamp.

Når de midtjyske spillere torsdag aften løber på banen, er scenen en anden, end de er vant til. Blue Water Arena i Esbjerg og Farum Park er skiftet ud med Manchester Uniteds mytiske hjemmebane, Old Trafford.

Med 2-1 i bagagen går FC Midtjylland videre med et 0-0-resultat. Det får dog ifølge Jakob Poulsen ikke danskerne til at parkere bussen foran eget mål under hele kampen.

- Vi skal have scoret et mål, for det kan godt være, at det bliver svært at holde dem fra fadet, siger Jakob Poulsen til TV 2 SPORT.

Det betyder dog ikke, at vi kan forvente et offensivt festfyrværkeri. Opskriften er stadig en solid defensiv.

- Vi skal have fat i de samme ting, som i den første kamp. Vi skal stå godt på banen og ikke give plads til deres individualister, for så er de ufatteligt dygtige og også bedre end mange af vores spillere, siger han.

Midtjylland er undertippede

Kort efter den flotte 2-1-sejr på MCH Arena var udmeldingerne lettere bombastiske fra flere af FCM-spillerne, der i sejrens rus meldte ud, at de nu gik videre til Europa Leagues 1/8-finaler.

En uge er gået, og spillerne har nu fundet fodfæste igen.

- At United skal vinde 1-0 (for at gå videre, red.) over FCM lyder ikke som en fifty/fifty. Men vi har givet os selv et godt udgangspunkt, og det er en mulighed, jeg tror og håber, vi griber i morgen, siger Jakob Poulsen.

I midtjydernes første kamp mod Manchester United sad Jakob Poulsen ude med karantæne. Man skal helt tilbage til den 4. december for at finde hans seneste betydningsfulde kamp. Det bekymrer dog ikke landsholdsspilleren.

- Jeg er heldigvis i god form og føler mig klar. Jeg håber, kommer til at bidrage med en masse godt, siger han.

- Det er de her kampe, man drømmer om at spille. Og disse steder, man drømmer om at spille – helst hver weekend.
Jakob Poulsen står noteret for 35 landskampe, og med sine 32 år bliver han en af de rutinerede FC Midtjylland-spillere i Manchester.

Kampen starter klokken 21:05, og TV 2 SPORT liveblogger fra kampen.