FCM-syndebuk: Har aldrig været så tæt på at græde

Andre Rømer havde store problemer mod Memphis Depay og var langt fra tilfreds med sin egen indsats.

FC Midjyllands unge back Andre Rømer er nok glad for, at han ikke kunne følge med på de sociale medier, da Midtjylland torsdag aften tabte til Manchester United.

Her var der stor utilfredshed med Andre Rømers præstation. Backen havde nemlig store problemer mod United-stjernen Memphis Depay, der så ud til at lege med danskeren i en grad, som er sjældent set.

- Jeg havde problemer med ham, konstaterede Rømer efter kampen til 6’eren.

- Jeg har aldrig været så tæt på at græde efter en kamp, som jeg var i dag. Jeg er helt nede, og det bliver nok heller ikke den bedste nattesøvn, siger Andre Rømer envidere til Ritzau.

Han havde da også været i store vanskeligheder igennem hele opgøret. Allerede i første halvleg begik Rømer straffe og fik gult kort. I den situation var der mange, som håbede for både Andre Rømer og FC Midtjylland, at han ville blive skiftet ud.

Det gjorde han ikke, og i stedet kunne han se sig selv i lige så store problemer i anden halvleg, hvor han til sidst modtog sin anden advarsel kort før tid.

- Jeg husker ikke en kamp, hvor der er så lidt, som lykkes og så meget at se til, sagde Andre Rømer, der samtidig slog fast, at han ikke kunne bruge sejren på hjemmebane i sidste uge til nogen som helst.

- Første kamp kan man ikke bruge til en skid, når man spille som jeg gør i dag. Lige nu er jeg bare sindssygt skuffet, ikke mindst over mig selv, lød det fra Rømer.

FC Midtjylland endte som bekendt med at tabe kampen med hele 5-1, selvom holdet fik en drømmestart, da Pione Sisto scorede til 0-1 efter 28 minutter. Den føring holdt dog ikke længe og kort efter udlignede United på et Midtjylland-selvmål.

I anden halvleg gik det helt galt for de danske mestre og Manchester vandt fortjent med 5-1.