FCM-profil: Havde været fedt, hvis vi døde med støvlerne på

- Det var lidt som om, vi bare gav dem bolden og sagde: ”Værsgo’ drenge – lad os se, hvad I kan!," siger en skuffet Jakob Poulsen.

Manchester United var for stor en mundfuld for de danske mestre fra FC Midtjylland, da det engelske storhold på 27 minutter afgjorde Europa League-kampen til 5-1 i engelsk favør.

Nederlaget er selvforskyldt mener den danske landsholdsspiller Jakob Poulsen som oplevede, at de midtjyske gæster var for passive på Old Trafford - og det var frustrerende for midtbanespilleren.

- Det var lidt som om, vi bare gav dem bolden og sagde: ”Værsgo’ drenge – lad os se, hvad I kan!” Og så er det bare et godt hold. Så det var bestemt ikke nogen god kamp fra vores side. 

- Det havde været fedt, hvis vi bare døde med støvlerne på og havde gået op og gjort det, vi snakkede om. Men nu stiller vi os bare ned og lader bare dem om det, så jeg synes, det er en tom følelse at stå med nu, sagde Jakob Poulsen efter kampen til TV 2 SPORT.

FC Midtjylland kom ellers fremragende i gang imod det røde Manchester-hold, da Pione Sisto sparkede bolden smukt i mål efter 27 minutters spil.

Derefter satte hjemmeholdet sig på kampen og fik, ved hjælp af en midtjysk fod, udlignet fem minutter senere og i første halvlegs sidste minutter reddede Mikkel Andersen FC Midtjylland, da han snuppede et straffespark.

I anden halvleg satte United sig dog tungt på løjerne på "Drømmenes Teater" i Manchester og skød den midtjyske drøm om mere europæisk fodbold helt i sænk med en sejr på 5-1. Ifølge Jakob Poulsen blandt andet fordi initiativet helt blev overladt til det rødblusede hjemmeholdet.

- Så snart vi prøvede at holde et pres, var der tre mand der  lagde presset og så faldt resten af holdet, og så spillede de bare forbi os og slog de vel et sted mellem 30 og 50 indlæg i den her kamp. Så mon ikke de ville ramme en af deres på et eller andet tidspunkt og få den sparket ind? spørger midtbanespilleren retorisk.

- Det var det vanvittigt hårdt, og så var det frustrerende, at vi overlod initiativet så meget til dem, siger en slukøret Jakob Poulsen.