Jess Thorup: Vi havde problemer over hele banen

FC Midtjyllands træner Jess Thorup vil lade sine spillere være skuffet, efter at de fik en lussing mod Manchester United.

FC Midtjylland tabte torsdag aften med hele 5-1 på udebane til Manchester United. Midtjyderne blev udspillet i store dele af kampen, men korthuset væltede for alvor først sammen, da United scorede til 3-1 midtvejs i anden halvleg.

Efterfølgende slog Midtjyllands træner, Jess Thorup, fast, at de havde lov til at være skuffet.

- Vi skal være skuffet. Vi havde store forventninger til os selv, og vi fik en drømmestart. I sidste ende må vi dog se os besejret af et bedre hold, og sådan er det, der er jo en grund til, at de spiller i Premier League, og at vi ikke gør, sagde Thorup til TV 2 SPORT.

Manchester United var op til kampen hårdt ramt af skader, og kort inden kamp fik de endnu en stjerne tilføjet til listen over ukampdygtige spillere, da angriberen Anthony Martial blev skadet under opvarmningen.

Jess Thorup var dog fortsat ikke sen til at fremhæve den store niveauforskel på de to hold.

- Vi må være realistiske at sige, at vi møder et klassemandskab i dag, og det gør, at vi kommer på bagkant i flere situationer.

Et af de steder hvor forskellen var størst var på Midtjyllands ene back, hvor Andre Rømer var i store problemer mod Memphis Depay. Selv erkendte Rømer efterfølgende, at han muligvis havde spillet sin ringeste kamp nogensinde. Hans træner fremhævede dog hele holdet som årsagen til nederlaget.

- Mange vil sige, at det var vores backs, som er problemet. Men vi havde problemer over hele linjen, konstaterede Jess Thorup.

Hør Andre Rømers kommentar til kampen her.