Ronaldo føler sig misforstået: Jeg er fysisk bedre – ikke en bedre spiller

16x9
"Jeg er ikke bedre end mine holdkammerater," slår Cristiano Ronaldo fast Foto: JUAN MEDINA / Scanpix Denmark

En lige lovlig selvfed bemærkning fra Cristiano Ronaldo satte lørdag aften sportsmedierne på den anden ende. Men sagde han overhovedet det?

- Hvis alle var på mit niveau, ville vi være nummer et.

Sådan blev Real Madrids helt store stjerne Cristiano Ronaldo citeret af det internationale nyhedsbureau AFP efter Real Madrids nederlag til Atletico Madrid lørdag aften. 

En udtalelse, der lynhurtigt gik verden rundt og blev livligt diskuteret. Blandt andet her på TV 2 SPORT. For må man sige sådan noget som fodboldspiller? Også selv om, at der måske er et lillebitte gran af sandhed i det? Eller er det blot et tegn på et lidt for stort ego - og måske ligefrem arrogance.

Heldigvis lader det til, at diskussionen kan stoppe med det samme. For Cristiano Ronaldo har efterfølgende været ude i spanske medier og rette sit citat. 

- Jeg mente, at jeg var bedre rent fysisk. Ikke i spillet. Jeg er ikke bedre end mine holdkammerater, siger han til den spanske avis Marca.

Der er med andre ord tale om en god gammeldags misforståelse fra nyhedsbureauet og den øvrige presses side, mener han.

- De har misforstået mine citater efter kampen. Jeg sagde ikke, at jeg er bedre end de andre. Jeg mente den fysiske del og skader. Vi har haft store skader på holdet, og det har skadet os og har ikke givet os mulighed for at spille på det niveau, som vi normalt gør.

- Jeg har masser af respekt for mine holdkammerater, og det var aldrig min mening at fornærme dem. Jeg synes ikke, jeg er bedre end nogen andre, lyder det fra den portugisiske stjerne til det spanske medie AS. 

Så må vi håbe, holdkammeraterne ikke føler sig fornærmede over at blive kaldt fysisk dårligere end den portugisiske stjerne.