Hareide ringede til overrasket debutant: - Hej du, har du det godt?

Et af de nye ansigter i Åge Hareides første landsholdstrup er 26-årige Henrik Dalsgaard. Debutanten fik den glædelige besked over telefonen.

Den nye fodboldlandstræner, Åge Hareide, hev flere nye spillere op af hatten, da han præsenterede truppen til de to venskabskampe i slutningen af marts mod Island og Skotland.

I sin første trup fandt Hareide således plads til en mulig debutant på højre bak - en position, hvor Lars Jacobsen har efterladt et hul efter sit landsholdsstop.

Det nye ansigt er 26-årige Henrik Dalsgaard, der i vinter skiftede fra AaB til Zulte Waregem, der ligger i Belgien, hvor han siden har haft stor succes.

Åge Hareide ringede onsdag morgen til debutanten, der faktisk startede karrieren som angriber, men blev omskolet til højre back i AaB under Kent Nielsen.

- Hej Henrik, går det godt?, indledte nordmanden samtalen med den overraskede spiller i den anden ende af røret.

- Jeg har set dig i nogle kampe, og jeg synes, du har gjort det rigtig godt. Derfor vil jeg gerne se dig i min trup til mine første landskampe, sagde landstræneren videre.

Henrik Dalsgaard tog meldingen forholdsvis roligt, omend det var tydeligt, at det var et af de bedre telefonopkald, han har modtaget.

Hør opkaldet over artiklen.