Eriksen efter Europa League-dukkert: Det er vores egen skyld

16x9
Christian Eriksen og resten af Tottenham havde en dårlig dag mod Dortmund Foto: PATRIK STOLLARZ / Scanppix

Christian Eriksen er skuffet over Tottenhams indsats i Europa-League kampen mod Dortmund

Dortmund var klasser bedre end Tottenham, da de to hold stod over for hinanden i ottendedelsfinalen i Europa League torsdag aften. En kamp som hjemmeholdet vandt med 3-0.

Mens Dortmund stillede i stærkeste opstilling med spillere som Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan med fra start, så benyttede Tottenhams manager Mauricio Pochettino kampen til at give reserverne spilletid.

Men på trods af at Tottenham sparrede nogle af stamspillerne forud for søndagens Premier League-kamp mod Aston Villa, så mener Christian Eriksen, at spillerne på banen var gode nok til kunne have ydet mere modstand til det tyske storhold. 

-    Vi er selv skyld i det meste, sagde Christian Eriksen efter kampen til 6eren.

Dortmund sad på spillet stort set hele kampen og havde held med, at få lukket ned for de engelske gæster kampen igennem. Det ærgrer den danske landsholdsspiller.

-    Vi burde have gjort det bedre end vi gjorde i dag. Efter to minutter har jeg selv et skud på mål og vi kommer egentligt godt i gang, men efter det så tager de over, også løber vi stort set efter dem resten af kampen, siger Christian Eriksen.

Tottenham lægger græs til returopgøret, når de to hold mødes igen på torsdag