Medie: Chelsea-ikon kan blive ny manager i Brøndby

Den engelske avis Daily Mirror skriver, at John Terry kan blive ny manager i Brøndby fra næste sæson.

Videoen øverst i artiklen er fra et interview med John Terry og Jan Bech Andersen i Chelsea i 2014. Her blev begge parter spurgt om, om Terry havde en fremtid i Brøndby.

Når Chelsea-ikonet John Terry til sommer stopper i den engelske klub, kan det blive rigtig godt nyt for de blå/gule fans i den danske superliga.

Ifølge den engelske avis Daily Mirror kan Terry nemlig se frem til at sætte sig i trænerstolen hos Brøndby IF.  

Det er ifølge avisen John Terrys venskab med Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, der baner vejen for et nyt job i Danmark for Chelsea-spilleren.

John kan fortsætte i mange, mange år endnu, men jeg ville elske at se ham i Brøndby

- Jan Bech Andersen til TV 2 SPORT i 2014

I Brøndby kan Terry se frem til en rolle som spiller og manager.

- Den rige forretningsmand Andersen har midlerne til at lokke Terry til Danmark, og vil være villig til at give en gulerod i form af en spiller/træner-rolle i fremtiden, skriver avisen blandt andet.

Ikke første gang

Noget tyder da også på, at Jan Bech Andersen skal op med den helt store pengepung. Ifølge den engelske avis har pengestærke nationer som blandt andet Kina og de arabiske oliestater et godt øje til Chelsea-ikonet.

Det er ikke første gang, Terry og Brøndby er blevet matchet. Tilbage i efteråret 2014 lavede TV 2 SPORT et interview med både John Terry og Jan Bech Andersen, hvor de begge blev spurgt om Brøndby var med i Terrys fremtidsplaner.

- Det kunne godt være - en dag, sagde John Terry til TV 2 SPORT dengang med et grin, mens Jan Bech Andersen følger op på spørgsmålet.

- Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse. John har en masse år i sig endnu, og jeg mener faktisk, at han bliver bedre og bedre. John kan fortsætte i mange, mange år endnu, men jeg ville elske at se ham i Brøndby, fortalte Brøndbys pengemand dengang.

Ledigt sæde i Brøndby efter "Oscar"

Som de fleste danske fodboldfans nok ved, står Brøndby uden manager til sommer. Auri Skarbalius har midlertidigt overtaget sædet efter Thomas Frank, der sagde op i sidste uge som følgerne af den såkaldte ”Oscar-gate”.

Her kom det frem, at Jan Bech Andersen havde skrevet meget kritiske indlæg under falsk navn i Brøndby-fanforummet Sydsiden Online.

I indlæggene på forummet skrev Jan Bech Andersen, der også er storaktionær i klubben, under sin søns profil. Herfra lød der blandt andet meget kraftig kritik af blandt andre spilleren Johan Elmander, den tidligere sportschef Per Rud og cheftræner Thomas Frank.  

Den sag kan du læse meget mere om her.

Flere kandidater i spil

Det lader dog også til, at John Terry skal vippe andre kandidater af pinden i kampen om trænerposten i Brøndby. Ifølge sportsdirektør Troels Bech har det ikke skortet på henvendelser omkring det ledige trænersæde. 

Det kunne han fortælle allerede samme dag, som Thomas Frank valgte at sige farvel og tak i klubben. 

- Jeg har dokumentation for, at der findes 20 eller flere meget modige trænere på meget højt niveau, som allerede har lagt billet ind, så vi kommer til at arbejde meget skarpt i en udvælgelse af de kandidater, som vi tror kan være dén, der skal føre os i mål, lød det i onsdags fra Bech.