Eriksen joker om topkampen mod Schmeichel: Nu skal han skades

Christian Eriksen og Kasper Schmeichel er i direkte duel om det engelske mesterskab med Tottenham og Leicester. Nu er de to samlet med landsholdet.

Christian Eriksen og Kasper Schmeichel skæver lidt mere til hinanden end sædvanligt, når landsholdet i disse dage er samlet til to træningskampe.

De danske landsholdsspillere ligger nummer henholdsvis et og to med Leicester og Tottenham i den engelske Premier League, og derfor er lidt ekstra grund til at prikke til hinanden under landsholdssamlingen.

- jeg tror ikke, der er nogen, som ikke følger med i Premier League i øjeblikket. Jeg får utrolig mange kommentarer fra mange som synes, det er utrolig spændende, siger Christian Eriksen, der sammen med Tottenham er fem point efter Schmeichels Leicester.

- Det er utrolig sjovt at spille lige i øjeblikket.

Hvordan ser du jeres muligheder for at overliste Kasper Schmeichel og Leicester og tage førstepladsen?

- Nu skal vi lige have skadet Kasper. Han er jo selvfølgelig skadet, når han kommer hjem og har spillet to landskampe, joker Christian Eriksen om den tætte Premier League-duel med landsholdskammeraten, Kasper Schmeichel.

Kasper Schmeichel og Christian Eriksen er både holdkammerater og store konkurrenter for tiden.
Kasper Schmeichel og Christian Eriksen er både holdkammerater og store konkurrenter for tiden. Foto: Anders Kjærbye / Scanpix Danmark

- Hvis der er nogen, der har spillet på denne situation på oddset, så siger jeg godt gået.

- At der så er to danskere i de to topklubber gør det jo bare endnu mere spændende for os og jer (medier, red.), lyder det fra Eriksen.

Holdkammeraten, og Premier League-konkurrenten, Kasper Schmeichel, synes også, at den tætte, danske duel sætter lidt ekstra kulør på fodboldtilværelsen.

- Vi er lige mødt ind, så jeg har ikke talt så meget med Christian endnu, men det er en sjov situation, og det er spændende for omverdenen, siger Kasper Schmeichel.

- Jeg ved ikke, om vi havde turde drømme om denne situation, men jeg har altid vidst, at vi (Leicester, red.) har et fantastisk hold.

- Vi rider ikke på nogen bølge. Vi er en rigtig godt hold, og vi fortjener stor kredit for at være et godt hold, lyder meldingen fra den danske målmand.

Leicester topper Premier League med 66 point, mens Tottenham er lige efter med 61 point. Der resterer syv spillerunder i den bedste engelske række.

Herunder kan du høre Kasper Schmeichel sætte ord på topstriden i den bedste engelske række.