Se de sjove højdepunkter: Superliga-proffer slår dobbelt amatørhold efter straffesparkskonkurrence

TV 2 SPORT-programmet SportsLab har testet, om 11 Superliga-spillere fra Hobro kan besejre dobbelt så mange amatørspillere. Se højdepunkterne her.

Superliga-spillere fra Hobro var på en noget anderledes opgave i mandagens udgave af TV 2 SPORT-programmet SportsLab.

Her testede programmet nemlig, hvem der ville være stærkest af 11 Superliga-spillere og 22 amatører i en kamp på to halvlege af 30 minutter.

Det var overraskende nok det kombinerede serie 3 og serie 4-hold fra Viborg Søndermarken, der lagde bedst ud i kampen. Med deres numeriske overtal lukkede de Superliga-spillerne ned og havde et hav af chancer i indledningen af kampen.

Amatørne kom da også foran med både 1-0 og 2-0, inden Hobro-træner Ove Pedersen fik justeret Superliga-taktikken. Hobro begyndte at spille med lange bolde henover amatørernes kompakte midtbane. Samtidig betød Superliga-spillernes bedre kondition, at de fik større overtag som kampen skred frem, og det udnyttede angriberen Anders Holvad til at score to gange og udligne serieføringen.

I den efterfølgende straffesparkskonkurrence havde amatørerne fordelen af at have to målmænd på kassen. Alligevel var det dog Hobro, der i sidste ende kunne løbe med straffesparkssejr på 7-6.

SportsLab
Herunder kan du få et overblik over, hvad der ellers har været på programmet i SportsLab. Klik på billederne for at se mere.