Kan du svare alle spørgsmål rigtigt? Her er quizzen for sportsnørder

SportsLab på TV 2 SPORT er rullet over skærmen for tredje sæson. Test dig selv i programmets interessante resultater og se alle afsnit på TV 2 PLAY.

Tredje sæson af SportsLab har budt på et væld af forsøg og dueller.

Programmet har blandt andet undersøgt, hvor meget motordoping egentlig hjælper, om sex før en sportspræstation forbedrer eller forringer atleten og hvor skadeligt det er at få en håndbold tyret lige i hovedet. SportsLab har også testet, om 22 amatørfodboldspillere kan vinde over 11 Superliga-spillere, og om tre mænd i god form kan slå én kvinde i super form i triatlon.

Med andre ord har programmet testet og fundet frem til fascinerende og forunderlige resultater fra sportens verden.

Nu har du muligheden for at teste dig selv og se, om du kan svare rigtigt på alle ti spørgsmål. I videoerne til hvert spørgsmål kan du blive klogere på emnet og måske endda finde svaret.

Rigtig god fornøjelse.

#SportsLab - TV 2 SPORT

SportsLab med Michael Stærke og Thomas Bilde undersøger myter, tester gear og frembringer ny viden, der både fascinerer og forbedrer.

SportsLab er programmet for dem, der gerne vil vide mere om sport - og gerne vil have det at vide på en både underholdende og seriøs måde.

Hver uge går værterne i marken og laver forsøg med alt lige fra motordopings effekt i cykelsport til hvilken betydning sex har for sportsatleters præstationsevne.

Se SportsLab på TV 2 PLAY og få seneste nyt om programmet på TV 2 SPORT's Facebook.

SportsLab - Sæson 3
SportsLab
Herunder kan du få et overblik over, hvad der ellers har været på programmet i SportsLab. Klik på billederne for at se mere.