AGF skriver med 27-årig amerikaner

16x9
AGF har skrevet kontrakt med 27-årige Anthony J. Soares. Foto: AGF

Den 27-årige amerikanske forsvarsspiller Anthony J. Soares har underskrevet en toårig aftale med AGF. Det skriver AGF i en pressemeddelelse.

AGF er er blevet enig med Anthony J. Soares om en aftale, der løber frem til sommeren 2018.

Anthony J. Soares, der er 184 cm, har udover et amerikansk statsborgerskab også et italiensk pas. Han får nr. 15 og har sin første arbejdsdag på Fredensvang onsdag.

- Vi har været på udkig efter en taktisk klog, forudseende og karakterstærk forsvarsspiller, og det har vi fundet med A. J. Soares. Han komplementerer vores andre centrale forsvarsspillere rigtig fint og passer i det hele taget godt ind i vores spillestil. Han kommer med solid erfaring fra skandinavisk fodbold, og derfor forventer vi også, at han relativt hurtigt falder ind i truppen og kan konkurrere om en startplads, siger Jens Andersson.

Stod højt på ønskeliste

En central forsvarsspiller har stået højt på sportschef Jens Anderssons transferliste i denne sommer, og nu kan svenskeren sætte flueben ud for dette.

Anthony J. Soares er velbekendt med skandinavisk fodbold. Forsvarspilleren har senet tørnet ud for Viking Stavanger, der spiller i Tippeligaen i Norge. Her spillede han 32 kampe. 

Inden da nåede han over 100 kampe i den amerikanske MLS for New England Revolution, hvor han i 2014 blev kåret til ”Årets forsvarsspiller” og blandt andre også var holdkammerat med de tidligere AGF’ere Benny Feilhaber og Jeremiah White.

Spilleren glæder sig til de nye udfordringer i AGF og Aarhus.

- Jeg er meget begejstret over at have skrevet med en stor klub. Alle ved, at AGF er en af de største klubber i Danmark, og jeg er glad for at være en del af den. Forhåbentlig kan jeg hjælpe klubben med at komme højere op i tabellen og få en succesfuld sæson. Jeg har hørt gode ting om klubben og byen, og da jeg fik at vide, at AGF var interesseret i mig, blev jeg meget begejstret. Jeg fik en god snak med klubben, og det er et projekt, som jeg kan udvikle mig i, og som jeg ser frem til at være en del, siger A. J. Soares.

AGF har fået en god start på sæsonen med to sejre i to kampe.