Nicolai Jørgensen roser Dolberg: - Han er helt sikkert Ajax' bedste

Angriberen Nicolai Jørgensen er ikke i tvivl om, at Kasper Dolberg er Ajax' bedste spiller og et af de største talenter i dansk fodbold lige nu.

Se alle målene fra 26. spillerunde i Æresdivisionen på TV 2 PLAY.

Kasper Dolberg er i gang med sin første sæson for Ajax' førstehold, men ikke desto mindre har den unge dansker imponeret med 17 mål og syv assists.

13 af dem er scoret i Æresdivisionen, og flere gange har Dolberg været afgørende for Amsterdam-klubben. Derfor er Feyenoord-angriberen Nicolai Jørgensen heller ikke i tvivl om, at landsmanden er Ajax' bedste spiller.

- Dolberg, lyder det prompte fra Jørgensen på spørgsmålet om, hvem der er Ajax' bedste spiller.

- Helt sikkert. Han er et stort talent. Måske det største talent i dansk fodbold lige nu. Måske er der spillere, der er vigtigere for deres hold lige nu, men jeg er sikkert på, at han vil blive den bedste spiller, siger Jørgensen til det hollandske medie Voetbal Inside.

Også i Europa League har Kasper Dolberg vist målnæse. Senest mod FC København i Parken, hvor danskeren udlignede til 1-1.

Torsdag aften er der returkamp mellem Ajax og den danske mesterklub i Amsterdam, og her vil Nicolai Jørgensen sidde klistret til tv-skærmen.

Ser du Ajax' kampe?

- Ja, nogle gange, når jeg kommer hjem. Jeg skal også se dem igen mod min tidligere klub (FC København, red.) på torsdag, svarer danskeren.

Snart skal Nicolai Jørgensen stå skulder ved skulder med Dolberg, når de to spillere på mandag møder ind i den danske landsholdslejr forud for VM-kvalifikationskampen mod Rumænien den 26. marts.

Søndag den 2. april mødes Ajax og Feyenoord i Æresdivisionen, og den kamp kan du se direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY kl. 14:30.