Irriteret Ajax-træner havde helst set Dolberg blive hjemme i Holland

Ajax-træner Peter Bosz er bekymret for danske Kasper Dolberg, som han gerne havde set blive i Amsterdam under landsholdsugen.

Kasper Dolberg måtte sidde over i søndagens ligakamp mod Excelsior på grund af lyskeproblemer, men angriberen er alligevel rejst til Danmark forud for VM-kvalifikationskampen mod Rumænien.

Det irriterer Ajax-træner Peter Bosz, der helst havde set Amsterdam-klubben behandle danskeren i stedet for det danske fodboldlandsholds stab.

- Vi må ikke beholde ham her, fordi forbundet (DBU, red.) kan kræve at få ham. Vi har givet klar besked om, at han er skadet. Men de vil alligevel se ham, siger Peter Bosz til Ajax TV.

Er det ikke godt?

- Det er ikke godt. Han skal jo ind i flyet, han skal rejse. Og i mellemtiden havde vi helst behandlet ham. Men okay… DBU har ret til at gøre det, siger Bosz.

Dolberg er optimist

Landstræner Åge Hareide har givet udtryk for, at han forstår Ajax' bekymringer, men selv ser Kasper Dolberg optimistisk på sin skadessituation.

- Det handler om at få noget behandling og få det hvilet, og så må vi se, hvornår jeg kan komme ud på banen, siger Kasper Dolberg til TV 2 SPORT.

Du er stadig optimist?

- Ja, det er jeg, svarer han.

Kasper Dolberg rejser med landsholdet til München, hvor det gælder en træningslejr forud for den vigtige kamp mod Rumænien i Cluj søndag aften.

VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Rumænien kan følges i en liveblog på sport.tv2.dk.