Eksperterne er enige: Her er årets Champions League-finale

Det bliver et spansk og et italiensk hold, som kommer i finalen i dette års Champions League. Det mener TV 2 SPORT's fodboldeksperter.

Real Madrid og Juventus.

TV 2 SPORT's to fodboldeksperter er enige med hinanden i, at det netop er disse to mandskaber, som kommer til at stå i dette års Champions Lague-finale.

Det stod klart efter dagens lodtrækning til semifinalerne, hvor Real Madrid trak lokalrivalerne fra Atletico Madrid, og Juventus fik det unge mandskab fra Monaco.

Kasper Lorentzen og Morten Bisgaard stemmer i kor, når det kommer til de fremtidige finaledeltagere, selvom Madrid-kampen kan blive intens.

- For mig ligner det en finale mellem Real Madrid og Juventus. Real Madrid har tækket over Atletico, og Juventus kører rigtig godt, men det bliver en tættere kamp i forhold til den anden, siger Morten Bisgaard til TV 2 SPORT.

Jeg synes, at chancen for danskere i finalen ser fine ud.

Morten Bisgaard, fodboldekspert TV 2 SPORT

- Jeg vil sige, at Real Madrid er favorit, men lige nøjagtigt imod Atletico kender de hinanden så godt, så det er en svær modstander. Atletico Madrid yder altid god modstand til Real Madrid, så det kan blive en meget åben og lige kamp, siger Kasper Lorentzen.

Begge eksperter fremhæver, at Juventus mod Monaco bliver en kamp, som kan defineres som ung imod gammel.

- Det bliver spændende at se det unge, offensive hold mod de rutinerede, defensive kræfter Juventus. Det kommer til at handle om, hvem der er bedst til at spille på deres styrker på dagen.

- Monaco og Juventus bliver meget lige, men Juventus må anses for at være favorit. De slutter på hjemmebane, men har også et meget rutineret hold, som har spillet sammen længe med for eksempel Buffon, Chiellini og Bonucci, siger Kasper Lorentzen.

I Europa League er Ajax Amsterdam og Celta Vigo stadig med, og der er danskere på begge hold. Derfor spår Morten Bisgaard gode chancer for danskere i en finale.

- Jeg synes, at chancen for danskere i finalen ser fine ud. Ajax skal møde Lyon, som kom lidt heldigt i finalen, så de har gode chance.

- Jeg tror ikke, at Celta Vigo kan slå Manchester United. Det ser jeg, som noget nær umuligt for Sisto og Wass, siger Bisgaard.

Semifinalerne i Champions League spilles tirsdag den 2. og onsdag den 3. maj. Returkampene bliver spillet ugen efter. I Europa League er de første semifinaler den 4. maj, imens returkampene ligeledes spilles ugen efter.