Bendtners træner beklager udbrud: - Jeg løste situationen dårligt

16x9
Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen under en Europa League-playoffkamp mod Steaua Bucarest i august 2015. Foto: Scanpix

Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen har efter en udtalelse i pressen ringet til Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen og sagt undskyld.

Nicklas Bendtners træner i Rosenborg, Kåre Ingebrigtsen, havde det virkelig dårligt med sig selv efter at have åbnet den norske avis VG tidligere i dag.

Her kunne han læse sine ord fra i aftes, hvor han gav udtryk for, at han var ligeglad med Fredrik Pallesen Knudsen, efter Haugesund-spilleren havde udtalt sig negativt om danske Bendtner.

- Jeg er 51 år. Han er 19 (han er 20 år, red.), det er mig, der skal tage ansvar her, ikke ham, siger Kåre Ingebrigtsen til VG i dag, dagen efter Rosenborgs 0-1-nederlag til Haugesund.

Journalisten fik det svar, han havde håbet på

Kåre Ingebrigtsen, Rosenborg-træner

Han besluttede sig derfor at ringe til Fredrik Pallesen Knudsen og undskylde.

- Jeg har sagt til ham, at jeg beklager måden, jeg formulerede mig på, og jeg har sagt undskyld for en situation, jeg løste meget dårligt, siger Ingebrigtsen.

20-årige Fredrik Pallesen Knudsen spillede over for Bendtner i samtlige 90 minutter og sagde til VG efter kampen, at danskeren var 'overraskende svag' og 'ikke svær at spille imod'.

Det fik Kåre Ingebrigtsen til at tordne mod den unge forsvarsspiller.

- Jeg er ligeglad med Pallesen. Hvor gammel er han? 17 år? Og han har spillet 10 Eliteseriekampe? Han blev vel benovet over Bendtner, sagde han til VG i aftes.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nicklas Bendtner (forrest) i duel med Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen.
Nicklas Bendtner (forrest) i duel med Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen. Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Kåre Ingebrigtsen forklarer i dag sine udtalelser med, at journalisten fangede ham få minutter efter slutfløjt, men han vil ikke bruge det som undskyldning. Han erkender, at han skulle have handlet anderledes.

- Journalisten fik det svar, han havde håbet på. Han fik den reaktion, han ønskede. Men jeg løste virkelig situationen dårligt, siger Ingebrigtsen til VG.

- Spørgsmålene burde selvsagt have været håndteret på en helt anden måde, indrømmer han og fortæller samtidig, at han fik en dårlig smag i munden, da han læste artiklen.

VG har talt med Haugesund-spilleren, der bekræfter, at han har haft Rosenborg-træneren i røret. Han fortæller, at han sætter pris på undskyldningen, men han vil ikke nærmere ind på, hvad Ingebrigtsen sagde til ham.

Trods en dårlig periode med kun én sejr i de seneste seks kampe fører Rosenborg stadig Eliteserien med 25 point, mens Sarpsborg 08 er på andenpladsen med 24 point.