Ekspert: Europa League kan være bedre for FCK

16x9
Santander og resten af FCK-truppen er måske bedre tjent med Europa League end endnu et Champions League eventyr, mener Kasper Lorentzen. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

FC København har ikke haft nogen nem start på sæsonen, og det får ekspert til at tvivle på deres niveau.

FC København fik tirsdag aften ikke det resultat, de havde håbet på, i den første af to play-off kampe til Champions League-gruppespillet.

Holdet tabte 1-0 til Qarabag, i en kamp hvor Københavnerne fortsat kæmpede med at genfinde sidste sæsons styrke.

Det får TV 2 SPORTs ekspert Kasper Lorentzen til at sætte spørgsmålstegn ved københavnernes videre chancer. 

- Hvad er bedst for dem? Måske et eventyr i Europa League, hvor de muligvis kan skabe bedre resultater end i Champions League, fordi de har svinget virkelig meget i præstationerne.

- Alle drømmer selvfølgelig om Champions League, men det bliver endnu sværere end play-off kampene.

FC København har fire gange før kvalificeret sig til Champions League-gruppespillet. Senest i sidste sæson hvor de var tæt på at gå videre fra gruppespillet.

Men Lorentzen mener, at københavnerne stadig har arbejdet foran sig, hvis det skal lykkes dem at kvalificere sig i år.

- De er blevet vant til Champions League, så det går de efter, og det er også sjovest. Men forhåbentligt får de oprustet lidt og justeret holdet inden et eventuelt gruppespil.

FC København var i forrige runde af Champions League-kvalifikationen også bagud 1-0 efter det første opgør. Men her lykkedes det at gå videre efter en 4-1 sejr i Parken over Vardar.