Klopp hylder modstandsdygtige Liverpool efter tiltrængt sejr

16x9
Liverpool-træner Jürgen Klopp. Foto: PHIL NOBLE / Scanpix Denmark

Manageren glæder sig over, at Liverpool stod imod presset i Leicester og vandt efter fire kampe uden sejr.

Liverpools manager, tyskeren Jürgen Klopp, insisterer på, at hans hold er i spillemæssig fremgang.

Det sker, efter at Liverpool lørdag med hiv og sving fik kæmpet sig ud af en stime på fire kampe uden en sejr, da Leicester blev overvundet 3-2 i Premier League.

- Jeg synes, at vi fortjente sejren. Det er en god dag. Jeg elskede, hvordan vi kæmpede for resultatet. Efter nogle kampe uden sejr må man kæmpe for det, siger Klopp ifølge nyhedsbureauet AFP.

Liverpool har især mødt kritik for sløset forsvarsspil i denne sæson, og det var også lige før, at holdet satte føringer på 2-0 og 3-1 over styr på udebanen i Leicester.

- Man kunne se ved 2-0, at vi ville styre kampen. Men det var for tidligt, og vi stod de forkerte steder, siger tyskeren.

Liverpool kunne være blevet tvunget til at tage hjem til Merseyside uden sejr, hvis ikke Jamie Vardy havde brændt et straffespark på Simon Mignolet efter 73 minutter.

På det tidspunkt havde Leicester netop kæmpet sig tilbage på 2-3.

Liverpool-manageren mener, at hans hold viste, at det kan stå imod pres i svære situationer.

- Jeg kender alt til pres. Når det er den rigtige slags pres, så hjælper det. Vi vil gerne have succes, og vi har kvaliteten til at svare tilbage, når vi er under pres. Det skulle vi gøre efter nogle kampe uden sejr, og det gjorde vi, siger Klopp.

Mohamed Salah, Philippe Coutinho og Jordan Henderson scorede for de rødblusede.

Liverpool indtager femtepladsen i Premier League. Holdet er fem point efter de to tophold, Manchester United og Manchester City. Sidstnævnte ligger nummer et med den bedste målscore.