- Det er en dansk drømmelodtrækning, siger ekspert

Selvom Frankrig er en svær modstander, så er der gode danske muligheder for at gå videre, mener TV 2 SPORTs fodboldekspert.

Danskerne kommer på noget af en opgave, når de til sommer skal spille VM i Rusland.

Danmarks kommende modstandere blev fundet fredag eftermiddag, og her blev Frankrig, Peru og Australien trukket op af bowlen.

Men på trods af at stærke Frankrig er i danskernes pulje, fortæller TV 2 SPORTs fodboldekspert, at landsholdet har gode muligheder for avancement.

- Jeg vil kalde det en drømmelodtrækning med store chancer for at gå videre. Frankrig, javel - men Peru fra andet lag og Australien fra fjerde. Det er nationer, vi kan og bør slå. Vi har fået en heldig hånd i Moskva, siger TV 2 SPORTs fodboldekspert Flemming Toft.

- Frankrig er et stærkt hold med mange gode individualister. Det er et hold, der har præsteret i lang tid, men til gengæld synes jeg, at Danmark kan være rigtig godt tilfredse med Peru og Australien. Peru havde store problemer med overhovedet at komme med til slutrunden.

- Så det bliver en lodtrækning, hvor vi kan sige, at det ligner en gruppefinale mod Frankrig. En andenplads burde være mulig og dermed videre avancement.

VM-turneringen begynder den 14. juni, hvor Rusland spiller åbningskampen mod Saudi-Arabien.

Danmarks VM-program

  • 16. juni Peru-Danmark (Saransk)
  • 21. juni Danmark-Australien (Samara)
  • 26. juni Danmark-Frankrig (Moskva)