AC Horsens forlænger med cheftræner

16x9
Bo Henriksens kontrakt løber nu til 2021. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Bo Henriksen glæder sig til fremtiden i klubben, hvor han roser det solide fundament, som han har været med til at opbygge.

Bestyrelsen i AC Horsens har været slemt tilfredse med cheftræner Bo Henriksen.

Det har nu gjort, at klubben og træneren er blevet enige om en kontraktforlængelse, som nu løber frem sommeren 2021.

Bo Henriksen kom til AC Horsens fra Brønshøj for tre et halvt år siden og havde oprindeligt kontrakt frem til sommeren 2019, men nu er han altså blevet enig med klubben om at forlænge med yderligere to år.

AC Horsens overvintrer på en femteplads i Alka Superligaen, og Bo Henriksen glæder sig til at fortsætte det gode arbejde på Langmarksvej.

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget min kontrakt, for jeg føler, at opbakningen i Horsens bliver større og større. Vi har blandt andet fået 100 nye sponsorer i 2017, og vi er ved at få skabt et fremragende fundament. Vi skal stille og roligt blive ved med at udvikle klubben skridt for skridt, og vi skal glæde os over, at vi går frem på alle parametre – på ungdomssiden, sponsorsiden, fodboldmæssigt og resultatmæssigt, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

- Det er sjovt at være med til at gøre en forskel sammen med dygtige og dedikerede mennesker, og det er så interessant at være en del af, at det selvfølgelig er min målsætning at fuldende kontrakten, så jeg er her i minimum syv år.

Inden Bo Henriksen blev træner i Horsens, var han træner i Brønshøj fra 2007 til 2014.