Lössl skudt i sænk af Schmeichels hold

16x9
Jonas Lössl måtte samle bolden ud af nettet tre gange i Huddersfields kamp mod Leicester. Foto: LINDSEY PARNABY / Scanpix Denmark

Kasper Schmeichel og Leicester vandt mandag med 3-0 over danskerholdet Huddersfield i Premier League.

Den danske målmand Jonas Lössl og de øvrige danskere i Huddersfield fik langt fra den start på 2018, som de kunne have håbet på.

Mandag blev det nemlig til et nederlag på 3-0 til Kasper Schmeichel og Leicester i Premier League.

Efter 53 minutter bragter Mahrez Leicester foran, efter Huddersfied-forsvaret ikke fik clearet et indkast omkring eget felt godt nok. Marc Albrighton samlede en hoppende bold op lidt uden for feltet, sendte den på tværs med en førstegangsberøring, der landede hos Mahrez, der flugtede bolden flot forbi en chanceløs Lössl.

Bare syv minutter senere blev tingene endnu værre for Huddersfield. Oprykkerne tabte bolden langt fremme på værternes banehalvdel og Mahrez satte hurtigt gang i en kontra.

Målscoren til 1-0 fandt Slimani i dybten og Slimani tippede bolden elegant over Jonas Lössl, der blev fanget på mellemhånd.

I kampen overtid scorede Marc Albrighton til kampens resultat, 3-0, da han dukkede op bagerst i feltet og satte en inderside på et fladt indlæg.

Igen var Jonas Lössl chanceløs, men den danske landsholdsmålmand vil nok ikke være tilfreds med sit forsvar, der så skidt ud i situationen.

Mathias 'Zanka' Jørgensen spillede hele kampen for Huddersfield. Det samme gjorde Kasper Schmeichel for Leicester.

Huddersfield er i skrivende stund nummer 11 i Premier League, mens Leicester er nummer otte.