Arsenal-manager får stor bøde og karantæne

16x9
Arsene Wenger har de sidste to kampe i Premier League udtrykt stor utilfredshed med dommerne i opgøret. Det har nu fået det engelske fodboldforbund til at straffe den franske manager. Foto: PAUL ELLIS / Scanpix Denmark

Efter at have brokket sig voldsomt over dommerne i Arsenals seneste kampe i Premier League får Arsene Wenger nu karantæne og bøde for sine udtalelser.

Han er kendt som en mand med et meget stort temperament samt en mand, der ikke er bange for at sige sin ærlige mening. 

Det koster nu Arsene Wenger tre kampes karantæne væk fra sidelinjen for Arsenal samt en bøde på £40.000.

Det er det engelske fodboldforbund, FA, der har givet Wenger straffen, efter han offentligt har kritiseret dommerne efter kampene mod West Bromwich og senest Chelsea. Derudover var der også en episode efter kampen mod West Bromwich, hvor franskmanden skulle have været inde i dommerens omklædningsrum for at brokke sig.

I onsdagens lokalderby mod Chelsea kaldte den iltre franskmand det for 'en farce', da dommer Anthony Taylor dømte straffespark til Chelseas Eden Hazard efter en takling fra Hector Bellerin.

Det var også et straffespark mod Arsenal, der fik Wenger i det røde felt efter kampen mod West Bromwich. Wenger har også nævnt dommerkendelserne som "bekymrende tilfældigheder" og hentydet, at der er en dommerhetz rettet mod Arsenal.

Da FA åbnede en disciplinærsag mod Wenger efter Chelsea-kampen fortalte franskmanden, at han stod ved sine udtagelser.

Det koster nu Arsene Wenger tilstedeværelsen på sidelinjen i Arsenals tre næste kampe mod Nottingham Forest i FA Cup'en samt kampene mod Chelsea and Bournemouth.