Laudrup bliver som træner i Qatar

16x9
Michael Laudrup vil fortsat være at finde på sidelinjen, når Al Rayyan er i aktion. Foto: KARIM JAAFAR / Scanpix Denmark

Michael Laudrups klub oplyser, at danskeren har besluttet at blive som cheftræner, indtil hans kontrakt udløber efter sæsonen.

I 80’erne og 90’erne udøvede han fodboldmagi med sine formidable finter og stikninger.

I dag har Michael Laudrup flere trænerjobs på CV’et, og danskeren forbliver også i rollen som cheftræner for Qatar-klubben Al-Rayyan SC.

Ifølge QNB Stars League har Al-Rayyans vicepræsident Abdullah Al Mutawa nemlig udtalt til klubbens hjemmeside, at danskeren bliver i klubben indtil hans kontrakt udløber efter sæsonen 2017/18.

I sommer medførte uroligheder i Qatar, at Laudrup ifølge sin agent overvejede sin fremtid i klubben, men nu ser det altså ud til, at det hele er gået op i en højere enhed.  

I sidste uge kunne klubben yderligere berette, at de med 90 procent sikkerhed forlænger kontrakten, der udløber til sommer med danskeren. 

Dette er dog ikke offentliggjort endnu. 

Den 53-årige dansker kom til Al-Rayyan i oktober 2016 på en toårig kontrakt, og i sidste sæson vandt han bronze med holdet.

På nuværende tidspunkt ligger Laudrups nuværende tropper nummer tre i QNB Stars League med 25 point.