Fransk klub bekræfter interesse i Bendtner

16x9
Nicklas Bendtner tiltrækker interesse fra fransk fodbold. Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Nicklas Bendtner kan snart være fortid i Rosenborg. Fodboldklubben Bordeaux har den danske landsholdsspiller på ønskelisten.

Med 19 mål og topscorerværdigheden i den norske Eliteserie i sidste sæson, har Nicklas Bendtner gjort god reklame for sig selv i Rosenborg.

Det har den franske fodboldklub Bordeaux bemærket, og de har fået et godt øje til den danske angriber. Det bekræfter klubbens træner, Gus Poyet, overfor avisen Sud Ouest.

- Jeg kender ham godt. Når man gør noget galt i en alder af 22-23 år, så hænger det som en etikette på dig senere. Det kan være vanskeligt at komme af med det, siger Poyet til avisen og fortæller, at han synes, at Bendtner er en anden person i dag.

Svær overgang

Selv om den 30-årige danske landsholdsspiller står på ønskelisten hos den franske storklub, er det ikke en enkel proces at få ham til Frankrig.

- Det er ikke let. Transfervinduet i januar er kompliceret. Når det gælder spillere på topniveau, må man betale meget, ellers må du hente spillere, fordi de har spillet lidt. Vi forsøger, vi arbejder, det er det, jeg kan sige, siger Bordeaux-træneren.

Ifølge avisen BT har den franske storklub lagt et bud på den 30-årige angriber. Men Bendtners fremtid er endnu ikke bekræftet.

På trods af varme blikke fra Bordeaux, udtalte Rosenborg-træner, Kåre Ingebrigtsen, i starten af januar, at han regner med, at Nicklas Bendtner fortsat er at finde på det norske mandskabs holdkort fremover. 

- Nicklas siger, at han stortrives i Rosenborg. Ting sker hurtigt i fodbold, men signalet er, at han har lyst til at være her, og vi har lyst til at have ham på holdet. Jeg vil blive overrasket, hvis der sker noget, siger Kåre Ingebrigtsen til Adressaavisen.

Bendtner selv har også givet udtryk for, at han forventer at blive i Trondheim.

Bendtner har kontrakt med Rosenborg BK til 2019.