Dommer udviste brasiliansk spiller og blev ramt af italiensk is

16x9
Palermo var foran 1-0 mod Foggia, men da Igor Coronado blev vist ud, gik det ned ad bakke. Foto: MARCELLO PATERNOSTRO / Scanpix Denmark

Igor Coronado fik rødt kort mod Foggia, og det fik tilskuerne til at kaste ting på banen - blandt andet en isvaffel. Nu har Palermo fået en bøde.

De er kendt for deres lækre gelato-is i Italien, men i Serie B-kampen mellem Palermo og Foggia fik en tilskuer tilsyneladende for meget.

Den italienske fodboldklub Palermo har fået en bøde på 10.000 euro (knap 75.000 kroner), efter at en tilskuer søndag aften kastede en isvaffel ind på dommeren. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Dommeren blev ramt på sin højre arm, da han netop havde udvist Palermo-spilleren Igor Coronado, der på vejen ud samlede isen op og smed den ud af banen.

Palermo var ellers foran med 1-0, men da den kreative midtbanespiller fik marchordre, og da isvaflen blev kastet mod dommeren, gik det ned ad bakke.

Holdet fra Sicilien endte med at tabe 1-2. De er dog stadig nummer tre i Serie B, den næstbedste italienske fodboldrække.

Det italienske ligaforbund oplyser også, at episoden ikke fik 'skadelige konsekvenser' for dommer Eugenio Abbattista.