Bendtner vender tilbage med et brag og scorer drømmemål

16x9
Bendtner blev dobbelt målscorer i træningskampen onsdag. Foto: Scanpix Denmark

Nicklas Bendtner scorede to af Rosenborgs tre mål i sejren over hviderussiske Dinamo Brest.

Det været en opstart på lavt blus i Rosenborg for Nicklas Bendtner. En overbelastningsskade har tvunget den 30-årige landsholdsangriber til at holde pause fra træningen.

Men onsdag vendte Bendtner tilbage med et brag.

90 minutter og to mål blev det til, da Rosenborg besejrede hviderussiske Dinamo Brest på holdets træningslejr i den spanske solkystby Marbella. 

- Det var dejligt. Det vigtigste for mig var at få løbet og komme op i tempo, sagde Nicklas Bendtner til Rosenborgs hjemmeside efter kampen.

Krøllet op i krydset

Særligt Rosenborg-angriberens andet mål var kræs for øjet. Med en følt inderside skruede han bolden helt op i fjerneste målhjørne fra 20 meter. 

- Der er ikke så meget at sige. Jeg råber på bolden rimelig tidligt. Jeg kunne se, at der var åbent i det lange hjørne. Det var en af dem, hvor man sparker, og så sidder den lige i skabet, siger den forsvarende topscorer i Eliteserien.

Og hvis ikke onsdagens præstation skulle være bevis nok for, at Nicklas Bendtner er ovenpå igen, så slog angriberen det fuldstændig fast i interviewet efter kampen.

- Jeg har arbejdet enormt hårdt med styrke, power, løb og sprint, så jeg føler mig 100 procent klar til sæsonstart.

Bendtner og Rosenborg åbner sæsonen mandag den 5. marts mod Lillestrøm i det norske svar på Super Cup, Mesterfinalen. Hvis ellers vejrforholdene tillader det. 

Nicklas etter to mål mot Dinamo Brest

Se Nicklas Bendtner skru BALLEN I KRYSSET fra over 20 meter!

Posted by Rosenborg Ballklub on Wednesday, February 28, 2018